Nafplia Palace Hotel: Αξεπέραστη πολυτέλεια με φόντο το Μπούρτζι

Όταν το μέρος είναι το Ναύπλιο και το ξενοδοχείο το Nafplia Palace Hotel and Villas, οι πιο ονειρεμένες διακοπές της ζωής σας είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένες.
Όταν η μοντέρνα αισθητική συναντά την αρχαία ιστορία, το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα τοποθετημένο στην ομορφότερη πλαγιά της Αργολίδας, στην ακρόπολη της Ακροναυπλίας.

Από το σχεδιαστήριο του βραβευμένου αρχιτέκτονα ξεπήδησαν τα σχέδια ενός ξεχωριστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος ασύγκριτης πολυτέλειας. Δημιουργήθηκαν 51 δωμάτια και 33 αυτόνομες βίλες, πολλά από αυτά με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και εξωτερικά τζακούζι, προστέθηκαν δύο μπαρ και τρία εστιατόρια που καλύπτουν τις επιθυμίες του επισκέπτη κάθε στιγμή, αλλά και κάθε είδους παροχές για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και επαγγελματικών συμβουλίων. Το αποτέλεσμα; To Nafplia Palace Hotel and Villas, ένας ονειρεμένος προορισμός για άνετες και χαλαρές διακοπές.

Τα δωμάτια του Nafplia Palace αποπνέουν λιτή κομψότητα και αισθητική. Η εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, το άρωμα της Μεσογείου και η ιστορικότητα του τόπου είναι αρκετά για να κοσμήσουν το σκηνικό με τον ιδανικότερο τρόπο. Χωρίζονται, ωστόσο, σε τέσσερις κατηγορίες, η κάθε μία με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά.

Στην πρώτη ανήκουν οι χώροι του Comfort Club. Πρόκειται για ευρύχωρα δωμάτια, το κάθε ένα με ιδιωτικό μπαλκόνι και μοναδική πανοραμική θέα στο νησάκι Μπούρτζι. Είναι τοποθετημένα στο κεντρικό κτήριο και αποτελούνται από μία κρεβατοκάμαρα και ένα μαρμάρινο μπάνιο. Στην δεύτερη κατηγορία, Premium Club, ανήκουν σουίτες και βίλες με ξεχωριστό χώρο καθιστικού και ιδιωτικά μπαλκόνια που «κοιτούν» στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Και σε αυτήν την περίπτωση ο επισκέπτης απολαμβάνει το μαρμάρινο μπάνιο και ανέσεις πολλών αστέρων.

Αν πάλι επιλέξετε το Exclusive Club η διαμονή σας θα ανέλθει σε πραγματική ιδιωτική κατοίκηση, αφού εδώ ξεχωρίζουν οι βίλες ενός ή δύο δωματίων, οι περισσότερες εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και τζακούζι, ενώ η θέα στο λιμάνι του Ναυπλίου είναι μαγευτική. Τέλος, στο Platinum Club τον επισκέπτη περιμένουν ευρύχωρες, πολυτελείς βίλες δύο δωματίων, με καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όλες τους διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ενώ στο μαρμάρινο μπάνιο τους μπορεί κανείς να απολαύσει τις χαλαρωτικές ιδιότητες του τζακούζι, του χαμάμ και του υδρομασάζ. Η θέα από τις βεράντες κόβει την ανάσα: Το γαλάζιο της θάλασσας, οι κεραμοσκεπές των παραδοσιακών ναυπλιώτικων σπιτιών και το κάστρο του Μπούρτζι δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Και οι απολαύσεις δε σταματούν εδώ. Κάθε ένα από τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου διαθέτει το προσωπικό του στιλ και μία μοναδική ατμόσφαιρα. Κοινό στοιχείο σε όλα όμως, είναι η επιθυμία των σεφ να δημιουργήσουν ποικίλες γαστριμαργικές λιχουδιές της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας. Είτε πρόκειται για ένα γκουρμέ γεύμα, είτε για ένα σνακ στην πισίνα, κάθε πιάτο είναι μια προσεκτική δημιουργία με φρέσκα υλικά, σπιτικά προϊόντα και το μεράκι του κάθε σεφ.

Στο Animoni Italian Restaurant, λοιπόν, μπορεί κανείς να δοκιμάσει γκουρμέ πιάτα της ιταλικής κουζίνας και μία μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρασιών. Το ρομαντικό περιβάλλον συνοδεύει ένα εξαίσιο ντεκόρ με θέα μέσα από τους γυάλινους τοίχους καθώς και μία μικρή ζωντανή ορχήστρα με πιάνο που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Στο ηλιόλουστο Kafenion από την άλλη, οι ελληνικοί μεζέδες, οι φρέσκες σαλάτες και τα ψητά της ημέρας κλέβουν την παράσταση. Το γεύμα σας ολοκληρώνουν ολόφρεσκα παγωτά και γλυκά καθώς και σπέσιαλ χυμοί και κοκτέιλ.

Το βασικό εστιατόριο του Nafplia Palace πάντως είναι το Ilios Main Restaurant. Εδώ σερβίρεται φαγητό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ζεστό ή κρύο μπουφέ πρωινού αλλά και μία μεγάλη ποικιλία φαγητών την ώρα του μεσημεριανού και το βραδινού. Το φιλικό προσωπικό και το άριστο σέρβις θα εξυπηρετήσουν κάθε σας επιθυμία κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Οι λάτρεις των εξειδικευμένων κοκτέιλ θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο Arvanitia Beach Bar and Restaurant. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, το μπαρ προσφέρει μία μεγάλη γκάμα κοκτέιλ, χυμών αλλά και σνακ που μπορούν να τα συνοδεύσουν. Ενώ αργά το απόγευμα, το βλέμμα όλων στρέφεται στο Veranda Restaurant and Bar, εκεί όπου οι χαλαρωτικές νότες της μουσικής και η εξαιρετική θέα από τη βεράντα, συντροφιά με ένα ποτήρι εκλεκτού ουίσκι συναντούν το τελευταίο φως του ήλιου και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία ονειρεμένη νύχτα.

Και τι καλύτερο για μία τέτοια νύχτα από το Lounge Bar του ξενοδοχείου; Στιλάτη διακόσμηση, χαλαρό περιβάλλον και ζωντανή chill out μουσική που θα σας αναζωογονήσει. Αν πάλι προτιμάτε τη διακόσμηση της… φύσης, το Pool Bar του ξενοδοχείου είναι εκεί για να σας χαρίσει το ιδανικό κλείσιμο της μέρας σας.

Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας χαλαρώσουν και να σας ξεκουράσουν, στο Nafplia Spa and Beauty Center έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την ολιστική θεραπεία που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό ατενίζοντας την εκπληκτική θέα της θάλασσας. Το διάσημο «Institut Dominique Chenot» διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα και τις τεχνικές που θα σας χαρίσουν ομορφιά τόσο στο σώμα και το πρόσωπο όσο και στην ψυχή και το πνεύμα.

Οι μέρες σας μπορούν να εμπλουτιστούν από πάσης φύσεως δραστηριότητες στο Nafplia Palace, από κολύμπι στην τεράστια πισίνα ή στην παραλία της Αρβανιτιάς, πεζοπορία αλλά και κάθε είδους extreme sport που μπορεί να διοργανώσει για εσάς το ξενοδοχείο, καθώς και θαλάσσιες εκδρομές με σκάφος στα ανοιχτά της Αργολίδας και στο Μπούρτζι.

Το Ναύπλιο, άλλωστε, από μόνο του διαθέτει την σωστή ποσότητα... χρυσόσκονης και επιλέγοντας για τη διαμονή σας το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, έχετε κάθε λόγο να κομπάζετε για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας.

Οι τιμές στο ξενοδοχείο Nafplia Palace Hotel and Villas αυτή την εποχή ξεκινούν από 290 ευρώ για ένα δίκλινο δωμάτιο της κατηγορίας Comfort Club, ενώ το πρωινό χρεώνεται επιπλέον ανάλογα με το αν θα επιλέξετε Continental (20 ευρώ) ή American Breakfast (30 ευρώ).

Nafplia Palace Hotel and Villas:
Ακροναυπλία, 500 μ. από το κέντρο του Ναυπλίου (Τ.Κ. 21100). Τηλ. 27520 70800, Fax. 27520 28783

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v