Κυλίνδρα: Πολυτέλεια και παραδοσιακή αρχοντιά

Στην καρδιά των Δωδεκανήσων, στην Αστυπάλαια, ένα boutique hotel με χαρακτήρα νησιώτικου αρχοντικού μας περιμένει για καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης. Παρούσα και η απαραίτητη εσάνς πολυτέλειας.
Τα καλοκαίρια στην Αστυπάλαια έχουν άρωμα θαλασσινής αλμύρας, και χρώμα κυκλαδίτικο. Στο δυτικότερο άκρο των Δωδεκανήσων, η Χώρα με τα κατάλευκα σπιτάκια της σκαρφαλώνει στο λόφο του Κάστρου, φέρνοντας την ατμόσφαιρα των Κυκλάδων σε μια περιοχή ιδανική για όσους αναζητούν τη χαλάρωση στις διακοπές τους.

Κάπου εκεί, στη σκιά του Κάστρου, βρίσκεται και το boutique hotel Κυλίνδρα, κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των παλιών αστιπαλίτικων αρχοντικών, με άπλετη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ιδανικό για να αισθανθείτε ότι αποδράσατε από τα πάντα, χωρίς να στερηθείτε στο ελάχιστο τις πολυτελείς παροχές και ανέσεις ενός κοσμικού θερέτρου.

Τρία deluxe studio, τέσσερις παραδοσιακές μεζονέτες και μία σουίτα, πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με γούστο και μεράκι σε παραδοσιακό ύφος, υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη. Τα κλασσικά έπιπλα που θυμίζουν έντονα παλιό νησιώτικο αρχοντικό, η μαγευτική θέα στη θάλασσα από τις βεράντες και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το φωτισμό των κεριών και την απαλή μουσική αποτελούν τα highlights των δωματίων.

Στα περισσότερα από αυτά, τα κρεβάτια βρίσκονται σκαρφαλωμένα στο εσωτερικό πατάρι, που λέγεται κρέβατος, σύμφωνα με την παράδοση του νησιού, πλάι σε μεγάλα παράθυρα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Τα χρώματα της ώχρας και του ξύλου κυριαρχούν στην εσωτερική διακόσμηση, ενώ οι αντίκες πλαισιώνονται από παραδοσιακά αντικείμενα, όπως διακοσμητικά πιάτα και χειροποίητα υφαντά. Διακόσμηση νησιώτικη, διακριτική, με κάποιες νότες πολυτέλειας.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, air condition, ψυγείο, τηλέφωνο, radio/cd player, χρηματοκιβώτιο, ADSL σύνδεση στο internet, υπηρεσία Φαξ, room service, υπηρεσία καθαριστηρίου, πιστολάκι μαλλιών, μπουρνούζια και καλλυντικά μπάνιου. Το ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, εξωτερική πισίνα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρο πρωινού – μπαρ και parking.

Οι τιμές για την υψηλή περίοδο (Ιούλιος – Αύγουστος) ξεκινούν από 130 ευρώ για τα studio, 150 ευρώ για τις μεζονέτες και φτάνουν μέχρι 195 ευρώ για τη σουίτα, χωρίς το πρωινό.

Η.Κ.

Kilindra, Κυλίνδρα, Χώρα, Αστυπάλαια, τηλ.: 22430 61131, 22430 61966
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v