Mystique: Ένα αστέρι γεννήθηκε στη Σαντορίνη

Το νεώτερο μέλος της οικογένειας Starwood Hotels έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην Οία της Σαντορίνης. Η φυσική ομορφιά του νησιού σε συνδυασμό με την υπέρτατη πολυτέλειά του, μεταμορφώνουν το Mystique σε ειδυλλιακό θερινό προορισμό.

Ένας νέος θησαυρός για ονειρικές διακοπές και διαμονή πολλών αστέρων έκανε την εμφάνισή του πριν 2 μήνες στους περίφημους γκρεμούς της Οίας, στην Σαντορίνη. Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide πρόσθεσε ένα νέο στολίδι στην αλυσίδα The Luxury Collection, βαφτίζοντάς το σύμφωνα με το πνεύμα του ρομαντικότερου κυκλαδίτικου νησιού: Mystique.

Με τα τρομερά φυσικά φαινόμενα και τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, η Σαντορίνη, θεωρείται από πολλούς το εντυπωσιακότερο από τα Ελληνικά νησιά. Απευθυνόμενο στους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, το Mystique προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια σε ένα θεσπέσιο σκηνικό. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στα διάσημα βράχια της Σαντορίνης, προσφέρει την ωραιότερη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Το Mystique προσφέρει άνετη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται 17 χλμ από το αεροδρόμιο Θήρα και 18 χλμ. από το λιμάνι του Αθηνιού.

Από το ξενοδοχείο ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ιστιοπλοΐα περιμετρικά της Καλντέρας, αλλά και να επισκεφτεί το ηφαίστειο για να θαυμάσει τα ιλιγγιώδη βράχια και τα γραφικά κάτασπρα χωριουδάκια που κρέμονται από τις παρυφές τους.

Το Mystique αποτελείται από 18 σουίτες και βίλλες χτισμένες μέσα στο βράχο με πανοραμικά ιδιωτικά μπαλκόνια και αυλές που ατενίζουν το Αιγαίο. Tα δωμάτια συνδυάζουν την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις: έπιπλα που είναι φτιαγμένα από ακατέργαστο ξύλο, τοπική πέτρα, γυαλί και πολύτιμα υφάσματα, τηλεοράσεις plasma, ασύρματο internet και MP3 players με τετρακαναλικό ήχο.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν σουίτες με ιδιωτικό spa που προσφέρουν την υπέρτατη αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα ιδιωτικά Jacuzzi κάθε σουίτας και να απολαύσουν προσωπικές υπηρεσίες όπως αρωματοθεραπεία και εξειδικευμένα massages. Η θέα από τα μπαλκόνια στην Καλντέρα κόβει την ανάσα και προσφέρεται για ρομαντικές ιδιωτικές στιγμές.

Οι υπηρεσίες του Mystique περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα χτισμένη στην άκρη του βράχου, το bar Aura και το κελάρι Secret, μία εντυπωσιακή υπόσκαφη σπηλιά που προσφέρει σπάνιες σοδειές ελληνικών και ξένων κρασιών. Στο Charisma, το Gourmet εστιατόριο του Mystique, η chef δημιουργεί απολαυστικά πιάτα με τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά.

Στις φίνες απολαύσεις που παρέχει το ξενοδοχείο ανήκει και η υπηρεσία “Rehabilitation”. Σε αυτήν περιλαμβάνονται αναζωογονητικές βόλτες με το ποδήλατο στα ορεινά του νησιού και γύρω από την Οία, ενώ επιστρέφοντας σας περιμένει χαλαρωτικό μασάζ στην προσωπική σας σουίτα, ολοκληρώνοντας έτσι μία εμπειρία χαλάρωσης και άμεσης επαφής με τη φύση.

Όσοι πάλι ονειρεύονται το πλέον ειδυλλιακό σκηνικό για το γάμο τους, δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο ρομαντικό τοπίο από αυτό του Mystique. Ένα εντυπωσιακό pavilion χτισμένο πάνω στους βράχους, ειδικά σχεδιασμένο για γαμήλιες τελετές, περιμένει τα ερωτευμένα ζευγάρια για να τα ευλογήσει υπό το φως του ήλιου και τη λάμψη του ουρανού και της θάλασσας.

Το στυλ, η διακριτική πολυτέλεια, η άνεση και η πιστοποιημένη ποιότητα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει μια παγκόσμια εταιρία σαν τη Starwood, διακρίνουν ένα μοναδικό ξενοδοχείο που καλύπτει κάθε προδιαγραφή για να γίνει ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Οι τιμές του Mystique, για τη high season του φετινού καλοκαιριού για δύο άτομα ξεκινούν από 590 ευρώ για τις vibrant suites και φτάνουν τα 1550 ευρώ για τη μοναδική air of mystery villa. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνονται: Champagne American Breakfast, μεταφορά από/ προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι, κρασί και πιάτο με ορεκτικά στην υποδοχή και δωρεάν είσοδο στο fitness center του Vedema Resort, καθώς και δωρεάν χρήση του Jacuzzi, της σάουνα και του ατμόλουτρου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v