Aegean Suites Hotel: Το κόσμημα των Σποράδων

Η Σκιάθος μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή για τα καταπράσινα τοπία, τις πανέμορφες παραλίες και το Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Με τη δημιουργία του υπερπολυτελούς Aegean Suites Hotel, υπάρχει πλέον άλλος ένα σοβαρός λόγος για να την (ξανα)επισκεφθούμε.

Αν μέχρι τώρα νομίζατε πως στις Σποράδες δεν υπάρχουν υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καιρός να αναθεωρήσετε. Το Aegean Suites Hotel, κοσμεί την -έτσι κι αλλιώς- πανέμορφη Σκιάθο, με την πολυτέλεια και την κομψότητά του. Άλλωστε, δεν συμπεριλήφθηκε τυχαία στην αλυσίδα ”Small Luxury Hotels of the World”.

To Aegean Suites Hotel βρίσκεται στη Μεγάλη Άμμο, 20 μέτρα από την παραλία, και 1,5 χλμ. από το κέντρο της Σκιάθου. Πνιγμένο κυριολεκτικά από ελαιώνες και πολύχρωμα φυτά, το ξενοδοχείο αυτό καταφέρνει να συνδυάσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού με όλες τις σύγχρονες και πολυτελείς ανέσεις. Το αποτέλεσμα είναι να περάσουν οι επισκέπτες τις πιο ονειρεμένες διακοπές, σε μία ατμόσφαιρα μοναδική.

Το Aegean Suites θεωρείται μικρή ξενοδοχειακή μονάδα. Είναι διαμορφωμένο σε τέσσερα κτίρια που σκαρφαλώνουν, το ένα πάνω από το άλλο, την καταπράσινη πλαγιά της Μεγάλης Άμμου. Στο πρώτο κτίριο στεγάζεται η ρεσεψιόν, το κέντρο ομορφιάς και εκγύμνασης, τα εστιατόρια και το bar. Στα άλλα τρία κτίρια στεγάζονται οι σουίτες.

Το γεγονός ότι το Aegean Suites χαρακτηρίζεται ως boutique hotel τα λέει όλα όσον αφορά την πολυτέλεια και τη φινέτσα των δωματίων. Οι 20 συνολικά σουίτες αποτελούν δείγμα άριστης διακόσμησης. Ποιοτικά έπιπλα, πολυτελή υφάσματα, ζεστά και φωτεινά χρώματα δημιουργούν ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης, ενώ σε κάθε σουίτα ξεχωρίζει η συλλογή από μοναδικά έργα τέχνης ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Πιο συγκεκριμένα, οι σουίτες κατηγοριοποιούνται στις Standard Suites, τις Deluxe Suites και τις Heaven Suites. Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τις διαφορές τους, αφού όλες τους διαθέτουν mini bar, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, CD player, τηλέφωνο, πολυτελή προϊόντα μπάνιου και βεράντα.

Ωστόσο, οι Standard Suites έχουν θέα προς τον κήπο, οι Deluxe Suites, είναι αρκετά μεγαλύτερες, κάποιες από αυτές διαθέτουν κουζίνα και τζάκι, ενώ έχουν θέα προς τη θάλασσα. Τέλος, οι Heaven Suites αποτελούν το απόγειο της πολυτέλειας. Χωρίζονται στις Grand Heaven Suite και Charm Heaven Suite. Είναι δίχωρες και ξεχωρίζουν για το ευρύχωρο Jacuzzi στη βεράντα, που με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, δημιουργήθηκε για να χαρίσει ατελείωτες ρομαντικές στιγμές.

Ανάμεσα στις παροχές του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν το κέντρο ευεξία και εκγύμνασης, με το εξειδικευμένο προσωπικό στην ολιστική θεραπεία και τις πρακτικές χαλάρωσης, και η τεράστια πισίνα με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες, δίπλα στο pool bar, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας καθώς θα κάνετε ηλιοθεραπεία.

Αξιοθαύμαστη είναι, επίσης, η κουζίνα του Aegean Suites Hotel. Ξεκινήστε τη μέρα σας στο ”Pavillion”, παίρνοντας το πρωινό σας στην ταράτσα με πρώτο πιάτο το γαλάζιο του Αιγαίου. Δίπλα στην πισίνα σας περιμένει το ”Karavia” για ελαφριά γεύματα, δροσερές φρουτοσαλάτες και κοκτέιλ σαμπάνιας. Το γεύμα σας αναμένεται ιδιαίτερα ξεχωριστό στο ”Pelagos” με την εκλεκτή κουζίνα και την υπέροχα ρομαντική ατμόσφαιρα. Η βραδιά κλείνει υπό τις χαλαρωτικές νότες και τα μεθυστικά κοκτέιλ του ”Bourbon & Champaign” bar. Ακριβώς όπως πρέπει μετά από μία υπέροχη μέρα.

Στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όμως, το παραμύθι δε σταματά στο Aegean Suites Hotel. Οι αμέτρητες, καταπράσινες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και η κοσμοπολίτικη πόλη, δεν αφήνουν περιθώρια για στασιμότητα. Επισκεφθείτε τις Κουκουναριές, με τα τεράστια δέντρα, και την Αγία Παρασκευή, με την ψιλή άμμο και τις παραδοσιακές ταβέρνες. Ενώ το βράδυ, επιλέξτε ανάμεσα στα παραθαλάσσια μπαράκια της πόλης και ξεφαντώστε μέχρι πρωίας.

Μιλήστε με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και ζητήστε τους να οργανώσουν για εσάς εκδρομές με το ιστιοπλοϊκό ”Πλανήτης” σε κοντινά νησιά, Σκόπελο και Αλόννησο, και στις δυσπρόσιτες, αγνές παραλίες του νησιού. Μπορείτε ακόμα να νοικιάσετε το πουλμανάκι του ξενοδοχείου και να ξεναγηθείτε στα αξιοθέατα του νησιού, στο Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και στις βυζαντινές εκκλησίες και τα μοναστήρια.

Ιδανικός λοιπόν προορισμός για φέτος το καλοκαίρι, και ακόμα ιδανικότερο ξενοδοχείο, το Aegean Suites Hotel σας περιμένει, έχοντας δημιουργήσει για εσάς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε: ένα καταφύγιο χαλάρωσης και πολυτέλειας, με άρωμα Αιγαίου.

Οι τιμές του Aegean Suites Hotel για τη high season του φετινού καλοκαιριού, έχουν ως εξής: οι Standard Suites είναι στα 335 ευρώ, οι Deluxe Suites στα 395 ευρώ και οι Heaven Suites ξεκινούν από 450 και φτάνουν τα 495 ευρώ. Στις τιμές περιλαμβάνεται και πρωινό, ενώ το τρίτο άτομο χρεώνεται 85 ευρώ και τα παιδιά μέχρι 14 ετών διαμένουν δωρεάν.

Aegean Suites Hotel: Μεγάλη Άμμος, Σκιάθος.

Τηλ. 24270 24069. Fax: 24270 24070

Ε. Μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v