Castello di Vista: Αρχοντιά και φινέτσα Ιονίου

Castello di Vista σημαίνει Αρχοντικό με Θέα. Σημαίνει παραμυθένιες διακοπές σε ένα ξενοδοχείο που διακρίνεται για την πολυτέλεια και την άνεσή του. Και όλα αυτά με φόντο τη γραφικότητα και την αρχοντιά της Κέρκυρας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τις φετινές διακοπές σας;

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε μερικές ημέρες διακοπών σε ένα Κάστρο με Θέα; Ονειρικό; Μαγικό; Φαντασμαγορικό; Κι όμως, τέτοια συναισθήματα δημιουργεί το ξενοδοχείο Castello di Vista, στο καταπράσινο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας.

Στο πιο φινετσάτο νησί του Ιονίου, στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων, και σε μία έκταση 4.100 τ.μ. δημιουργήθηκε πρόσφατα το αρχοντικό Castello di Vista, για να φιλοξενήσει αυτούς που επιθυμούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές, κοντά στο μυροβόλο δάσος του βουνού Παντοκράτορας και με τη μαγευτική, πανοραμική θέα της θάλασσας να απλώνεται άπλετα μπροστά τους.

Το Castello di Vista είναι ένα πολυτελές οίκημα για λίγους και καλούς, αφού διαθέτει συνολικά 6 σουίτες, διαφορετικού μεγέθους και στιλ, αλλά παρόμοιες σε πολυτέλεια και άνεση. Στόχος των ιδιοκτητών ήταν να δημιουργήσουν στον καλεσμένο το ευχάριστο συναίσθημα του να μένεις σε ένα δωμάτιο μοναδικό, με τις δικές του χαρακτηριστικές πινελιές διακόσμησης και χρωμάτων.

Πριν παρουσιάσουμε όμως τα δωμάτια, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως όλες οι σουίτες διαθέτουν τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις, όπως αυτόνομο κλιματισμό και θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση με μουσικά κανάλια, DVD και CD player, απευθείας γραμμή τηλεφώνου και internet, γραφείο, τζάκι (οι περισσότερες), kitchenette (οι περισσότερες), mini bar, σεσουάρ, πολυτελή είδη προσωπικής περιποίησης "Κορρές", μπουρνούζια και παντόφλες "Frette", καθώς και ιδιωτική βεράντα με υπέροχη θέα.

Οι σουίτες, τώρα, όπως είπαμε είναι έξι. Υπάρχει, λοιπόν, μία προεδρική σουίτα με το όνομα Ήλιος, που παραπέμπει στη διακόσμησή της. Χρώματα γήινα και ζεστά, εκρού, σοκολά και χρυσό, πολυτελή στοιχεία όπως έπιπλα-αντίκες και ένα υποβλητικό τζάκι που εντυπωσιάζει. Στη διώροφη αυτή σουίτα μπορούν να φιλοξενηθούν 4 άτομα, αφού διατίθενται δύο υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους, ένα άνετο καθιστικό, και τρεις βεράντες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα πίνοντας το ποτό σας μέσα στο ευρύχωρο Jacuzzi.

Εξίσου ξεχωριστή είναι και η σουίτα Executive, με το όνομα Σελήνη. Οι διαφορές με την προεδρική σουίτα είναι λίγες. Είναι και αυτή διώροφη, χωρητικότητας 4 ατόμων, με δύο κρεβατοκάμαρες και μπάνια, το μεγαλύτερο των οποίων, ενσωματωμένο στην κεντρική κρεβατοκάμαρα, διαθέτει και Jacuzzi. H άνεση συναντά και εδώ την πολυτέλεια, οι λαμπεροί πολυέλαιοι συνδυάζονται άριστα με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά και τα τρία μπαλκόνια δυσκολεύουν την επιλογή σας ως προς την ιδανικότερη θέα.

Αποκλειστικά για νιόπαντρους και πολύ ερωτευμένους, δημιουργήθηκαν οι δύο εκπληκτικές Honeymoon σουίτες, με τα χαρακτηριστικά ονόματα Αφροδίτη και Ουρανός. Έκδηλος ρομαντισμός, ομορφιά και αγνότητας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στις δύο αυτές σουίτες 2 ατόμων. Η άνεση και η πολυτέλεια έχουν και εδώ την τιμητική τους, ενώ οι μεγάλες βεράντες με τη θέα στον κήπο και την πισίνα θα αποτελέσουν το ιδιωτικό σας καταφύγιο για τις μοναδικές αυτές μέρες της ζωής σας.

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τις λέξεις Έρως και Θάλασσα; Οι απόλυτες ελληνικές καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό υπόσχονται να σας προσφέρουν οι δύο τελευταίες standard σουίτες του Castello di Vista με τα παραπάνω ονόματα. Η πρώτη ξεχωρίζει για τις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου και το μυστηριακό υπνοδωμάτιο στη σοφίτα της. Η δεύτερη μαγεύει με την κομψότητά της, τις γαλάζιες αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας, τη γαλάζια κρεβατοκάμαρα στη σοφίτα και τις ευρύχωρες, ιδιωτικές βεράντες.

Αλλά και ο εξωτερικός χώρος του Castello di Vista είναι άξιος λόγου, η ομορφιά του πλούσιου κήπου και της μοναδικής θέας στη θάλασσα, σε συνδυασμό με την τεράστια πισίνα με το υδρομασάζ και το πετρόχτιστο θέατρο, αποτελούν έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο.

Απολαύστε μεσογειακές λιχουδιές στον κήπο, πεντανόστιμα μεζεδάκια στον χώρο του B.B.Q. και το παραδοσιακό ολόφρεσκο πρωινό. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας στο καθιστικό και μην αμελήσετε να κλείσετε μία συνεδρία αναζωογονητικού μασάζ από τους έμπειρους μασέρ.

Όπως και να αποφασίσετε να περάσετε τη μέρα σας, το σίγουρο είναι πως η πολυτέλεια, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση θα σας συνοδεύουν κάθε στιγμή. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η σημαντική αίσθηση του privacy και οι χρήσιμες παροχές, όπως μεταφορά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενοικίαση αυτοκινήτου και baby sitting, μπορούν να καλύψουν και την παραμικρή σας ανάγκη.

Έξω από το ξενοδοχείο τώρα, για τη μοναδική Κέρκυρα τι να πρωτοπεί κανείς; Οι διακοπές σας εκεί θα είναι γεμάτες από χρώματα και εικόνες, κάθε εποχή του χρόνου. Η βενετσιάνικη παλιά πόλη, που απέχει μόνο 12 χλμ., τα εντυπωσιακά μνημεία, η ιστορία και η αρχοντιά της, δίνουν στην επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποιο μαγικό παραμύθι. Ενώ οι φυσιολάτρες θα ενθουσιαστούν με τα πλούσια καταπράσινα τοπία και τις γραφικές παραλίες.

Η Κάτω Κορακιάνα, όπου βρίσκεται το Castello di Vista, αλλά και οι γύρω περιοχές του νησιού, προσφέρονται για αμέτρητες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ιππασία, γκολφ, τένις, paintball. Μην παραλείψετε ωστόσο να οργανώσετε και κάποιες εκδρομές στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νησιού, όπως η Γλυφάδα με την υπέροχη παραλία, η Κασσιόπη με την παλιά ρωμαϊκή πόλη, η πιο τουριστική Παλαιοκαστρίτσα ή ακόμα και οι Οθωνοί, το γραφικό νησάκι βορειοδυτικά της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα είναι γεμάτη από μοναδικά τοπία που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, και όλα αυτά έχοντας σαν ορμητήριο το ονειρικό Castello di Vista.

Οι τιμές των δωματίων του Castello di Vista για τη high season περίοδο του φετινού καλοκαιριού ξεκινούν από 250 ευρώ για την Standard σουίτα και φτάνουν τα 900 ευρώ για την προεδρική σουίτα, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

Castello di Vista: Κάτω Κορακιάνα, Τ. Κ. 49083, Κέρκυρα. Τηλ. 26610 97016

Ε. Μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v