Φίλντισι: Φιλοξενία με χρώμα αιγαιοπελαγίτικο

Αντλώντας έμπνευση από το λουσμένο στο φως λευκό των νησιών του Αιγαίου και το γαλάζιο της θάλασσας, το ”Φίλντισι” στην Αστυπάλαια προσφέρει άψογης αισθητικής περιβάλλον, που αποπνέει γαλήνη και χαλάρωση, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στο νησί που ο Αριστοτέλης ονόμασε ”τράπεζα των Θεών”, στη Χώρα που φέρνει κυκλαδίτικο άρωμα στο δυτικότερο άκρο των Δωδεκανήσων, ένα boutique hotel δε θα μπορούσε παρά να εμπνέεται από το φως του ήλιου που αντανακλάται πάνω στο λευκό των σπιτιών κι το γαλάζιο της θάλασσας. Και το όνομά του, Φίλντισι, δε θα μπορούσε να αποτυπώνει καλύτερα την έμπνευση αυτή.

Με δύο standard δωμάτια, δύο δωμάτια spa, τρεις σοφίτες και τρεις σουίτες –εκ των οποίων μία VIP– διακοσμημένα από την Αφροδίτη Αθανασίου με πινελιές του λευκού, του πράσινου και του γαλάζιου, το Φίλντισι πηγαίνει τον όρο ευχάριστη διαμονή σε άνετους και λειτουργικούς χώρους ένα βήμα παραπέρα: το άψογο αισθητικά περιβάλλον του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης –αυτό που οι οπαδοί των εξ ανατολάς φιλοσοφιών αποκαλούν ζεν– που δύσκολα συναντάται αλλού.

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του, ξεχωριστό όνομα, που αντανακλά το ιδιαίτερο στυλ της διακόσμησής του. Έτσι, τα standard δωμάτια είναι το Τοπάζι και η Πορφύρα, τα δωμάτια spa το Ζαφείρι και το Χτένι, οι ρομαντικές σοφίτες λέγονται Αμέθυστος, Κεχριμπάρι και Σεντέφι, ενώ οι πολυτελείς σουίτες Ρουμπίνι, Σμαράγδι και Πέρλα.

Πέραν της μοναδικής τους αισθητικής, όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό με ιονιστή, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, πλήρες μπουκέτο NOVA, κουζίνα, ψυγείο, minibar, θυρίδες φύλαξης, σεσουάρ μαλλιών, σετ περιποίησης και καλλυντικά.

Η ηλιόλουστη ρεσεψιόν, με έπιπλα και διακοσμητικές λεπτομέρειες στους τόνους του λευκού, είναι ένας εξαιρετικά φιλόξενος χώρος, ιδανικός για το ξεκίνημα της ημέρας. Εκτός από το πρωινό, εδώ θα απολαύσετε και το απεριτίφ πριν τη βραδινή σας έξοδο, στη λευκή μπάρα που θα σας βάλει στο κατάλληλο mood για να ανακαλύψετε τη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Στο ξενοδοχείο σερβίρεται πρωινό standard και a la carte, με την επιμέλεια του Αλέξανδρου Παπανδρέου, ενώ στο wine bar θα βρείτε μία εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών. Η 80 τ.μ. πισίνα διαθέτει υδρομασάζ, σύστημα αντίθετης κολύμβησης και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, επίσης, snack bar, μικρό συνεδριακό κέντρο, μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στο Κάστρο της Αστυπάλαιας, χώρος στάθμευσης, ασύρματη σύνδεση στο Internet στους αίθριους χώρους, στη ρεσεψιόν και στα μπαλκόνια, cd/mp3/dvd player, home theatre με τηλεοράσεις LCD, 18ωρο room-service και καθαριστήριο.

Το Φίλντισι λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές ξεκινούν από 90 ευρώ για τα standard δίκλινα δωμάτια και φτάνουν έως τα 250 ευρώ για τη VIP σουίτα.

Η.Κ.

Φίλντισι, Λειβάδι Αστυπάλαιας, τηλ.: 22430 62060

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v