Nikos&Takis Fashion Hotel: Βγαλμένο από παραμύθι

Στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, στην πόλη των Ιπποτών, το Fashion Hotel Nikos & Takis, των γνωστών σχεδιαστών, με ανατολίτικη ατμόσφαιρα, έντονα χρώματα και πολυτελή υφάσματα φαντάζει δεσποτικό παραπέμποντας στο Χίλιες και Μία Νύκτες... Γιατί τα παραμύθια δεν σταματούν να μας μαγεύουν...

Στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Νίκος και Τάκης, ένωσαν τις δυνάμεις τους, έβαλαν όλο το μεράκι και την καλαισθησία τους και δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο τόσο ιδιαίτερο όσο και οι δημιουργίες τους.

Το Nikos & Takis Fashion Hotel ξεχωρίζει τόσο για την μοναδική διακόσμηση και αρχιτεκτονική του όσο και για τις υψηλών προδιαγραφών παροχές και υπηρεσίες του.

Το ανατολίτικο στοιχείο έχει την τιμητική του, καθώς τα οριεντάλ έπιπλα και φωτιστικά, τα έντονα χρώματα, οι ναργιλέδες, τα πουπουλένια μαξιλάρια, οι ταφτάδες και τα μεταξωτά υφάσματα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τη διακόσμηση τόσο των χώρων όσο και των δωματίων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 7 δωμάτια, το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Μαροκινό, το Μεσαίωνα, το δωμάτιο των Ιπποτών, τον Οντά, τον Βόσπορο, το Τζαμί και το Grand Master.

Εμείς ξεχωρίσαμε το Μαροκινό για το ιδιαίτερο κεφαλάρι του κρεβατιού, τα ασιατικά στοιχεία που έχουν επιλεγεί για τη διακόσμησή του αλλά και το μαρμάρινο λουτρό του, παρέχοντας οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Το δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, μινι μπαρ, θυρίδες ασφαλείας, air condition, dvd, cd player, ενσύρματη σύνδεση με ADSL, σεσουάρ, παντόφλες, καλλυντικά αλλά και μουσική στο μπάνιο...για να μην σας λείψει κυριολεκτικά τίποτα.

Και η σουίτα ”Τζαμί” όμως έκλεψε τις εντυπώσεις μας, καθώς οι χρωματικές επιλογές, οι γωνίες των τοίχων σε σχήμα αψίδας, τα μοτίβα και τα αψιδωτά κλασικά ξύλινα παραθυρόφυλλα αλλά και τα διακοσμημένα με παραστάσεις μπάνια της...μας θύμισαν κάτι από τα παραμύθια της Χαλιμάς.

Ανεξάρτητα από το ποιά θα είναι τελικά η επιλογή σας, το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι, καθώς όλα τα δωμάτια διαθέτουν τις ανέσεις και τις παροχές που απαιτούνται για να μετατρέψουν τη διαμονή σας σε παραμύθι.

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

Κατόπιν συνεννοήσεως με το ξενοδοχείο, σάς δίνετε η δυνατότητα να ενοικιάσετε κότερο, αυτοκίνητο ή ακόμα και...ελικόπτερο για να θαυμάσετε από ψηλά την πανέμορφη πόλη της Ρόδου και όχι μόνο.

Το Nikos & Takis Fashion Hotel μοιάζει πραγματικά σαν να έχει βγει από παραμύθι και επειδή τα παραμύθια δεν σταματούν να μας μαγεύουν ποτέ...θα είναι εφεξής στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας.

Οι τιμές ξεκινούν από 110 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 400 ευρώ ανάλογα με την περίοδο.

* Nikos & Takis Fashion Hotel, Ρόδος, τηλ. 22410 70773

Ε. Ρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v