Siorra Vitorria: Αρωμα Βενετίας στην...Κέρκυρα

Στην καρδιά της ”ντίβας” του Ιονίου, την Κέρκυρα, το αναπαλαιωμένο Siorra Vitorria φαντάζει δεσποτικό. Με 9 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, το βενετσιάνικο στοιχείο να επικρατεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του και με θέα στο φρούριο, τα λόγια είναι περιττά...

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι...”, τραγουδούσε η Ρένα Βλαχοπούλου εξυμνώντας την ιδιαίτερη πατρίδα της και προβάλλοντας ένα από τα αναρίθμητα αξιοθέατα που μπορεί να απολαύσει κανείς στην ”ντίβα” του Ιονίου, όπως την αποκαλούν.

Βλέπετε, το Πάσχα σιγά-σιγά πλησιάζει και στο νησί, που έχει την τιμητική του, δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα. Τι πιο ωραίο άλλωστε από το να απολαμβάνει κανείς τον καφέ του στο Λιστόν ή να περιφέρεται στα ”καντούνια” της παλιάς πόλης;

Το ιδανικότερο δε θα ήταν, το ταξίδι στην Κέρκυρα να συνδυαστεί με ονειρική διαμονή, σε ένα περιβάλλον αντάξιο της ομορφιάς του νησιού. Ανακαλύψαμε λοιπόν το Siorra Vittoria, που θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο τις ημέρες σας και θα σας αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στην καρδιά της πόλης, το πρόσφατα αναπαλαιωμένο κτίσμα φαντάζει δεσποτικό, και όχι άδικα άλλωστε, αφού μέχρι πρότινος η αριστοκρατική αυτή βίλα αποτελούσε την κατοικία της οικογένειας Μεταξά.

Διατηρώντας τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, χαρακτηριστικό όλου του νησιού, και με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη, το Siorra Vitorria ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει συνολικά 9 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, επιπλωμένα από γνωστό οίκο του Μιλάνου και διατηρώντας αναλλοίωτο το βενετσιάνικο στοιχείο και στους εσωτερικούς χώρους.

Τα standard δωμάτια διαθέτουν διπλό κρεβάτι και τηλεόραση LCD 20’’, τα superior δωμάτια διαθέτουν υπέρδιπλο κρεβάτι, γραφείο εργασίας και τηλεόραση LCD 26’’, οι junior suites υπέρδιπλο κρεβάτι, καθιστικό, χώρο γραφείου και τηλεόραση 40’’, ενώ για τη σουίτα Vitorria ό,τι και να πούμε είναι απλώς...λίγο.

Στη σοφίτα του κτίσματος, με ιδιαίτερη αισθητική και το στοιχείο του ξύλου να κυριαρχεί, παρέχοντας υπέρδιπλο κρεβάτι, γραφείο, ηχοσύστημα και καθιστικό, η σουίτα Vitorria αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση για τους ”εκλεκτικούς” και τους ”νεόνυμφους”.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται επίσης τηλέφωνο, κεντρικός κλιματισμός, dvd, σύνδεση στο διαδίκτυο, χρηματοκιβώτιο, mini bar, σεσουάρ, μπουρνούζια και καλλυντικά, ενώ όλα είναι διακοσμημένα με πολυτελή υφάσματα, παπλώματα και μαξιλάρια από φτερά χήνας και στις αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου, αποπνέοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και οικείου και αφοπλίζοντας τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Μην αμελήσετε να απολαύστε τον καφέ σας στο καθιστικό του ξενοδοχείου, να χαλαρώσετε στους δερμάτινους καναπέδες του, ενώ -καιρού επιτρέποντος- σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον κήπο του ξενοδοχείου, με διάφορα είδη λουλουδιών και μεσογειακών φυτών και τη μανόλια που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα να κλέβει την παράσταση.

Οι τιμές ξεκινούν από 85 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 315 ευρώ για τη σουίτα Vitorria, ενώ την περίοδο του Πάσχα διαφοροποιούνται αγγίζοντας και τα 375 ευρώ.

*Siorra Vittoria, Στέφανου Πάδοβα 36, Κέρκυρα, τηλ. 26610 36300

Εφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v