Volos Palace: Πολυτελείς διακοπές στο Βόλο

Ατενίζοντας τον Παγασητικό Κόλπο, με νεοκλασική αρχιτεκτονική και ευρωπαϊκών προδιαγραφών παροχές και υπηρεσίες το ”παλάτι” του Βόλου, το Volos Palace, συγκεντρώνει τα βλέμματα επισκεπτών και περαστικών, προσφέρει στιγμές πραγματικής πολυτέλειας και κλέβει την παράσταση.

Στην καρδιά του Βόλου, το πολυτελές, τεσσάρων αστέρων, Volos Palace συγκεντρώνει τα βλέμματα των περαστικών και σαγηνεύει τις καρδιές των επισκεπτών.

Ατενίζοντας τα νερά του Παγασητικού και με ευρωπαϊκών προδιαγραφών παροχές και υπηρεσίες, το ”παλάτι” του Βόλου αποτελεί σταθμό στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Με νεοκλασική αρχιτεκτονική, το στοιχείο του ξύλου και τις αποχρώσεις του μπλε να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρωταγωνιστούν στους ξεχωριστούς χώρους του ξενοδοχείου και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη διακόσμηση και την έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια να μετατρέπουν τη διαμονή σας σε μοναδική εμπειρία, το Volos Palace αποτελεί σίγουρα το βασικότερο λόγο για να επισκεφτείτε την πόλη.

Διαθέτει 72 δωμάτια και σουίτες, όλα πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar, θυρίδες ασφαλείας, mini ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, και…καλλυντικά μπάνιου, ενώ τα πολυτελή υφάσματα και τα έντονα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τη διακόσμηση θα σας αφήσουν άφωνους.

Στις πολυάριθμες παροχές του Volos Palace περιλαμβάνονται room service, σύνδεση στο διαδίκτυο, fax, πάρκινγκ, εστιατόριο, coffee shop, lobby bar, ενώ το ξενοδοχείο έχει φροντίσει και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες προσφέροντας τους όλες τις παροχές και υπηρεσίες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή διαμονή τους.

Σε περίπτωση που ο λόγος της επίσκεψής σας είναι επαγγελματικός μην ανησυχείτε, καθώς θα μείνετε έκπληκτοι όταν αντικρίσετε τις δύο αίθουσες συνεδρίων του ξενοδοχείου χωρητικότητας περί των 400 ατόμων, που φέρουν τις ονομασίες ”Μαγνησία” και ”Θεσσαλία”, και διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Ανεξάρτητα όμως από το λόγο της επισκέψεώς σας, μην αμελήσετε να απολαύστε τον καφέ σας ή ένα απεριτίφ στο lobby bar του ξενοδοχείου, να γευτείτε τις υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριο και να χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αξίζει.

Οι τιμές ξεκινούν από 90 ευρώ για το μονόκλινο και φτάνουν μέχρι και τα 200 ευρώ για τις σουίτες, συμπεριλαμβανομένου αμερικάνικου πρωινού σε μπουφέ.

* Volos Palace, Ξενοφώντος και Θρακών, Βόλος, τηλ. 24210 76501-5

Ε.Ρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v