Μύσαιον: Ταξίδια σκέψης και γεύσης...

Στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε ένα κατάμεστο από έλατα και πεύκα περιβάλλον και σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, το ξενοδοχείο ”Μύσαιον” υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικά ταξίδια ”σκέψης” και ”γεύσης”. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε απλά μια κράτηση...

Περιστοιχισμένο από έλατα και πεύκα, σε ένα πραγματικά εκπληκτικό τοπίο φυσικής, άγριας ομορφιάς και υψόμετρο 1.100 μέτρων, το ξενοδοχείο ”Μύσαιον” υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές δίνοντας στις χειμερινές σας διακοπές ένα διαφορετικό -από κάθε άποψη- ”χρώμα”.

Το εντοπίσαμε στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο και με πληθώρα τοπίων και χώρων να εξερευνήσει κανείς.

Αξίζει άλλωστε να αναφέρουμε ότι τα Τρίκαλα Κορινθίας (σημειώνουμε ότι χωρίζονται στα Άνω, Κάτω και Μεσαία Τρίκαλα) αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, με αποτέλεσμα οι καμινάδες των τζακιών να δουλεύουν ακατάπαυστα και οι παραδοσιακές ταβέρνες να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις του ”άγριου”, του ”ιδιαίτερου” και αναζητάτε κάτι το διαφορετικό για τις διακοπές σας, τότε το ”Μύσαιον” είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Όχι μόνο θα σας μυήσει στην πελοποννησιακή φιλοξενία μετατρέποντας την ώρα της επιστροφής σε μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, αλλά θα απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά ενός τοπίου όπου το βλέμμα δεν θα ξέρει πού να σταματήσει.

Το νεόχτιστο, πέτρινο ξενοδοχείο, είναι αντάξιο του μοναδικού περιβάλλοντος και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να μετατρέψει τη διαμονή σας στο δικό σας ”προσωπικό ταξίδι”, με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον να σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 12 δωμάτια του ξενοδοχείου, όλα πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, προσεγμένη διακόσμηση και κυρίως…το δικό τους τζάκι για μια δόση ”πολυτέλειας” χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

Στολιστείτε λοιπόν με την καλύτερή σας διάθεση και την πιο γλυκιά σας σκέψη και αφεθείτε στις παροχές του ”Μύσαιον”, το οποίο θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο δύσκολα γούστα.

Το ”Μύσαιον” θα σας ανταμείψει και όσον αφορά στα ταξίδια της γεύσης. Τι εννοούμε; Τόσο στο πρωινό όσο και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τοπικές συνταγές και άφθονο κρασί που θα ”γαργαλήσουν” τον ουρανίσκο σας, θα σας ταξιδέψουν και θα σας αφήσουν μια πρώτη γεύση των μοναδικών στιγμών που έπονται.

Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ και κυμαίνονται μέχρι και 150 ευρώ.

* Ξενοδοχείο Μύσαιον, Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, τηλ. : 27430 91141

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v