Ξενώνας Κατσαρός: Απέριττη ομορφιά

Στη λίμνη Πλαστήρα, στο χωριό Νεοχώρι, ο πετρόχτιστος ξενώνας Κατσαρός αποπνέει μια αίσθηση απλότητας και γαλήνης αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μπροστά στην ομορφιά της φύσης, οι πολυτέλειες περιττεύουν.

Η λίμνη Πλαστήρα είναι από τα λίγα παραδείγματα όπου ο άνθρωπος έβαλε μεν το χεράκι του αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε πραγματικά εκπληκτικό.

Η σαγηνευτική θέα των νερών της λίμνης και οι πετρόχτιστοι ξενώνες κατά μήκος της, εναρμονίζονται πλήρως με το υπόλοιπο περιβάλλον, αποπνέουν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας και αποτελούν ”αγαπημένο” προορισμό τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Στη δυτική πλευρά της λίμνης και συγκεκριμένα στο χωριό Νεοχώρι ανακαλύψαμε τον ξενώνα ”Κατσαρός”, ένα νεόκτιστο κτίριο που υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές απλότητας αλλά και ιδιαίτερης φιλοξενίας.

Στο εξωτερικό, τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου έχουν την τιμητική τους προσδίδοντας μεγαλοπρέπεια και αρχοντιά, ενώ από τα μπαλκόνια του ξενώνα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη λίμνη και το βουνό παραδίδοντας ψυχή και σώμα.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλά δωμάτια ή mini σουίτες. Αν επιλέξετε να μείνετε σε κάποια από τις mini σουίτες θα εντυπωσιαστείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς οι ιδιοκτήτες σάς καλοσωρίζουν με ένα μπουκάλι κρασί και σάς δίνουν μια πρώτη ”γεύση” από την μοναδική φιλοξενία τους.

Με σιδερένια κρεβάτια, έντονα χρώματα στους τοίχους και το στοιχείο της λιτότητας να κάνει αισθητή την παρουσία του στο κάθετι, όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή, το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μπροστά στην ανυπέρβλητη δύναμη της φύσης και του τοπίου οι περισσότεροι από εμάς αναζητάμε απλώς ένα κατάλυμα, αφήνοντας κατά μέρος τις ιδιαίτερες πολυτέλειες.

Ωστόσο, ο ξενώνας Κατσαρός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους υπόλοιπους ξενώνες της περιοχής αφού κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο, σεσουάρ, τηλέφωνο, mini bar, μουσική, ψυγείο, τηλεόραση, βεράντα και φυσικά... εκπληκτική θέα είτε στο βουνό είτε στη λίμνη.

Στις παροχές του ξενώνα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, room service, καφετέρια, αίθουσα τηλεόρασης, μπαρ, internet και χώρος στάθμευσης.

Αν αποφασίσετε να πάτε χειμώνα, απολαύστε τη θέα της παγωμένης λίμνης δίπλα στο τζάκι του ξενώνα, ενώ αν επισκεφτείτε τη λίμνη κάποια άλλη εποχή του χρόνου εξοπλιστείτε με όρεξη και ενέργεια για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Οι τιμές ξεκινούν απο 60 ευρώ για τα απλά δωμάτια και φτάνουν μέχρι και τα 90 ευρώ για τις mini suites.

Κατσαρός, Νεοχώρι – Καρδίτσα, Τηλ.: 24410 93195, 6948 823777

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v