Παπαευαγγέλου: Η απλότητα γίνεται...πολυτέλεια

Στο μαγευτικό Πάπιγκο, μια από τις λίγες προστατευόμενες περιοχές της χώρας μας, το ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου μετατρέπει με ένα τρόπο μαγικό την απλότητα σε πολυτέλεια και σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ολοένα και πιο γρήγορα και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν σχέδια για τις αποδράσεις τους. Το in2life πιστό στην υπόσχεσή του να σας παράσχει όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις, συνεχίζει τον ”αγώνα” του και αυτή τη φορά σας ταξιδεύει στο μαγευτικό Πάπιγκο, μια από τις λίγες προστατευόμενες περιοχές της χώρας μας.

Σε υψόμετρο 980 μέτρων, θαμμένο μέσα στη φύση και με εκπληκτική θέα στην Αστράκα και τη χαράδρα του Βίκου, το ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, πνευματικής και σωματικής.

Χτισμένο με βάση την παραδοσιακή ζαγορίτικη αρχιτεκτονική, όπου το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου κυριαρχούν, το ξενοδοχείο μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών και κλέβει τις καρδιές των επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 4 κτίρια και διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια και 4 στούντιο. Τρία από τα δωμάτια είναι δίκλινα με τη δυνατότητα μετατροπής σε τρίκλινα και 7 είναι τρίκλινα.

Με λιτή διακόσμηση, χτιστά τζάκια και ιδιαίτερο φωτισμό τα δωμάτια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνα των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων καθώς μετατρέπουν με ένα τρόπο μαγικό την απλότητα σε ”πολυτέλεια”.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, αφού σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους. Για αυτό άλλωστε στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνεται αυτόνομη θέρμανση και τηλέφωνο. Τηλεόραση και ψυγείο διαθέτουν μόνο τα στούντιο.

Στην αυλή του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του μαγευτικού τοπίου και να ταξιδέψετε νοηρά όπου εσείς επιθυμείτε. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης αίθουσα πρωινού και μπαρ.

Στο μπαρ μπορείτε να επιδοθείτε στο σπορ των επιτραπέζιων παιχνιδιών, να απολαύσετε ένα ρόφημα ή ένα ποτό δίπλα στο τζάκι και να χαλαρώσετε υπό τους ήχους της μουσικής.

Η περιοχή ενδείκνυται για ορειβασία, αναρρίχηση και πεζοπορία, ενώ πολλά είναι τα αξιοθέατα τόσο στο Μεγάλο Πάπιγκο όσο και στο Μικρό.

Οι τιμές για τα δίκλινα ξεκινούν από 70 ευρώ, ενώ για τα στούντιο φτάνουν έως και τα 150 ευρώ.

*Ξενοδοχείο Παπαευαγγέλου, Μεγάλο Πάπιγκο, Ιωάννινα, τηλ.: 26530 41135

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v