Country Club Hellas: Με φόντο τον ”Καρπενησιώτη”

Περιτριγυρισμένο από πυκνά δάση ελάτης και καστανιάς, με φόντο την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη, το Country Club Hellas συνδυάζει άψογα την τοπική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια και υπόσχεται να μετατρέψει την διαμονή σας σε... ”όνειρο”. Το in2life θέλησε να μοιραστεί μαζί σας αυτή τη μοναδική εμπειρία με απώτερο σκοπό να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και κατά συνέπεια...των διακοπών!

Περιτριγυρισμένο από πυκνά δάση ελάτης και καστανιάς, με φόντο την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη, το Country Club Hellas υπόσχεται μοναδικές στιγμές πολυτέλειας, χαλάρωσης και γαλήνης.

Το ανακαλύψαμε 12 χλμ. από το Καρπενήσι, στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, του δεύτερου ορεινότερου προορισμού της Ελλάδας. Εξοπλιστείτε λοιπόν κατάλληλα και ελάτε να συνταξιδέψουμε έστω και νοητά…

Το Country Club Hellas, της αλυσίδας Country Club, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις must προτάσεις για τις διακοπές σας. Και όχι άδικα βέβαια.

Συνδυάζοντας άψογα την τοπική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια, σε μια πανδαισία χρωμάτων και ιδιαίτερη ”αισθητική”, το ξενοδοχείο 5 αστέρων κλέβει την καρδιά κάθε επισκέπτη.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 20 δίκλινα (τα 8 συγκοινωνούν), 5 σουίτες και 4 τρίκλινα δωμάτια. Τα δωμάτια κατατάσσονται σε 3 ομάδες. Στη ”Ραψωδία” στις αποχρώσεις του κίτρινου και του κοραλί, στον ”Ήλιο” στα χρώματα που τον χαρακτηρίζουν και στο ”Μύθο” στις αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου.

Οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν το δικό τους τζάκι και χώρο σαλονιού όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το ρόφημά σας ή ακόμα και να εργαστείτε αν οι υποχρεώσεις σας δεν σταματούν ποτέ.

Διακοσμημένες με κεριά, μαξιλάρια σε έντονα χρώματα, χαλιά, πίνακες -πραγματικά έργα τέχνης- και παλιά αντικείμενα μεταμορφωμένα σε έξυπνες χρηστικές λύσεις, το Country Club Hellas προσδίδει στη διαμονή σας όχι μόνο την αίσθηση της πολυτέλειας αλλά ταυτόχρονα την αίσθηση του ”οικείου” που οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται τηλέφωνο, πρόσβαση στο διαδίκτυο, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, αυτόνομη θέρμανση, μίνι μπαρ και προϊόντα Κορρέ.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται ακόμα γυμναστήριο με ηλεκτρικά όργανα και βάρη, αίθουσα παιχνιδιών όπου μπορείτε να επιδοθείτε σε σκάκι, τάβλι και επιτραπέζια αλλά και αίθουσα συνεδριάσεων με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Απολαύστε το ρόφημά σας, ένα γλυκό ή ακόμα και ένα ποτό στα 150 τετραγωνικά του καθιστικού, ενημερωθείτε τόσο για τα τοπικά όσο και τα Αθηναϊκά νέα από τις εφημερίδες και τα περιοδικά που θα βρείτε στον χώρο της υποδοχής και ετοιμαστείτε για τις εξορμήσεις σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό στο Βελούχι, να κάνετε πεζοπορία, kayak ή rafting, να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές με αυτοκίνητα 4x4 ή να απολαύσετε μία βόλτα με άλογα.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 108 ευρώ για το δίκλινο τη χαμηλή περίοδο και φτάνουν μέχρι και τα 204 ευρώ την υψηλή περίοδο. Οι τιμές για τις σουίτες κυμαίνονται από 160 ευρώ τη χαμηλή περίοδο έως 309 ευρώ για την υψηλή περίοδο.

Οτιδήποτε κι αν επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο. Η στιγμή της επιστροφής θα είναι δυσκολότερη από κάθε άλλη φορά...

* Country Club Hellas, Μικρό Χωριό, Καρπενήσι, Ευρυτανία, τηλ.: 22370 41570-6

Έφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v