Ξενώνας Γκενεράλη: Στιγμές βγαλμένες από παραμύθι

Ολες οι αισθήσεις παραληρούν. Η ζέστη που αναδύει το αναμμένο τζάκι, η απαλή μουσική, οι αναπαυτικοί καναπέδες και η ξεχωριστή διακόσμηση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα απολαύσετε. To in2life σάς ταξιδεύει σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Αυτόν που υπόσχεται να σας χαρίσει ο Ξενώνας Γκενεράλη.

Χτισμένη στους πρόποδες του Παρνασσού, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η πανέμορφη Αράχωβα συγκαταλέγεται πλέον στους αγαπημένους μας προορισμούς.

Η αξεπέραστη φυσική ομορφιά της, η γαλήνη του τοπίου, τα πέτρινα σπίτια, τα αξιοθέατα αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή υπόσχονται μοναδικές στιγμές σε κάθε επισκέπτη.

Το in2life συνεχίζει τον ”αγώνα” του με στόχο να σας προτείνει όσο περισσότερες αποδράσεις και ξενοδοχεία μπορεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων -που πλησιάζουν ολοένα και πιο πολύ- και σας ταξιδεύει σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Αυτόν που υπόσχεται να σας χαρίσει ο Ξενώνας Γκενεράλη.

Πριν ”συνταξιδέψουμε” θα πρέπει να σας επισημάνουμε να πάρετε μαζί σας après-ski, γάντια, κασκόλ και σκουφιά για να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό και να επιδοθείτε σε χειμερινά σπορ αλλά και το... μαγιό σας καθώς ο ξενώνας διαθέτει κλειστή θερμαινόμενη πισίνα.

Μπαίνοντας στον ξενώνα Γκενεράλη, όλες οι αισθήσεις παραληρούν. Η ζέστη που αναδύει το αναμμένο τζάκι, η απαλή μουσική, οι αναπαυτικοί καναπέδες και η ξεχωριστή διακόσμηση αποπνέουν μια αίσθηση οικειότητας και ταυτόχρονα διακριτικής πολυτέλειας.

Κατευθυνόμενοι προς τα δωμάτια οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Όλα ξεχωριστά και όλα εκπληκτικά. Μόλις μπείτε στο δωμάτιό σας, θα βρείτε ένα μπουκάλι αφρώδη οίνο εκ μέρους των ιδιοκτητών με σκοπό να σας καλωσορίσουν και να σας χαλαρώσουν από το ταξίδι σας.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στους καναπέδες και απολαύστε τη θέα στην κοιλάδα των Δελφών από τα παράθυρα των δωματιών.

Σιδερένια κρεβάτια, ζωγραφισμένα τζάκια, πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια, αναπαυτικοί καναπέδες, φλοκάτες και ζεστά χρώματα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την διακόσμηση, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Οι παροχές των δωματίων δεν θα μπορούσαν παρά να ανταποκρίνονται στις ίδιες προδιαγραφές λιτής και διακριτικής πολυτέλειας.

Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, air condition, υδρομασάζ, σετ περιποίησης μπάνιου, σαμπουάν, αφρόλουτρο, ψυγείο, free coffee-bar, στερεοφωνικό, δορυφορική τηλεόραση, internet και σεσουάρ.

Στις παροχές του Ξενώνα Γκενεράλη περιλαμβάνονται εκτός από την θερμαινόμενη πισίνα που αναφέραμε, χαμάμ, σάουνα, μεταφορά αποσκευών από και προς τον ξενώνα και 24ωρο room-service, ενώ στις extra παροχές περιλαμβάνεται και spa, όπου μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και να χαλαρώσετε υπό τους ήχους lounge μουσικής.

Απολαύστε το πρωινό σας από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι -γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα ειδικά μετά τα hangover για τα οποία φημίζεται η Αράχωβα- δίπλα στο τζάκι επιλέγοντας από μπουφέ μοναδικές γεύσεις και ολόφρεσκα προϊόντα.

Ωστόσο, μην διστάσετε να ζητήσετε και κάποια από τις 16 εκπληκτικές δημιουργίες του ιδιοκτήτη, κ. Σταμάτη, που θα ”γαργαλίσει” τον ουρανίσκο σας.

Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται γύρω στα 90 ευρώ τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 150 ευρώ περίπου.

* Ξενώνας Γκενεράλη, Αράχωβα Βοιωτίας, τηλ.: 22670 31529.

Εφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v