Petra Hotel: Απόλυτη φυσική αρμονία

Σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, προσφέροντας μοναδική αίσθηση γαλήνης και αποπνέοντας μια αύρα μυσταγωγική, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Πάτμου, το Petra Hotel κλέβει τις εντυπώσεις και μεταμορφώνεται σε ”σταθερή αξία” για τις αποδράσεις μας είτε αυτές διαρκούν πολύ είτε λίγο. Αλλωστε ο χρόνος παραμονής δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού με το που φτάνει κανείς στο Petra εκείνος μοιάζει να σταματά...

Χτισμένο στην πλαγιά που καταλήγει στο γραφικό ψαροχώρι του Γροίκου, στο νησί της Αποκάλυψης, το ξενοδοχείο Petra Hotel εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και αποπνέει μια αύρα μυσταγωγική και απόλυτα... φιλική. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε γωνιά της Πάτμου.

Η πλούσια ιστορία του νησιού, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των οικισμών και η αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων είναι μερικοί από τους λόγους που πολλοί επιλέγουν την Πάτμο για τις αποδράσεις τους. Αν μάλιστα επισκεφτούν το ξενοδοχείο Petra τότε ένα είναι σίγουρο. Η Πάτμος θα μετατραπεί σε μόνιμο προορισμό με απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση τη διαμονή στο ξενοδοχείο της οικογένειας Στεργίου.

Μόλις 4 χλμ. από τη Χώρα και 4,5 χλμ. από το λιμάνι της Σκάλας, το Petra Hotel μαγεύει πραγματικά τους επισκέπτες και χαρίζει τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις.

Ανακαινισμένο το 2002 κέρδισε την αναγνώριση που του αξίζει και μπήκε στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας. Χτισμένο σε λιτές γραμμές, με έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, το Petra Hotel προσφέρει παροχές υψηλών προδιαγραφών σε ένα περιβάλλον που δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 δωμάτια και σουίτες πλήρως εξοπλισμένα, με εκπληκτική θέα στον Κόλπο του Γροίκου από το ιδιωτικό τους μπαλκόνι (με την εξαίρεση ενός) και διακοσμημένα με τις μοναδικές δημιουργίες των Κυριάκου Ρόκου, Ρουμπίνας Σαρελάκου, Νικολέτας Γεωργιάδη, Στέφανου Ρόκου, Εύας Δήμητσα και Ζέτας Ντεκοπούλου που αναδεικνύουν ακόμη και το παραμικρό αντικείμενο, μετατρέποντάς το σε πραγματικό έργο τέχνης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μαρμάρινο μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, σεσουάρ και κλιματισμό, ενώ στις σουίτες θα βρείτε και καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια και παντόφλες για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Αν επιλέξετε τη σουίτα Πέτρα, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε στο καθιστικό και να απολαύσετε τον καφέ σας, να κάνετε υδρομασάζ και να ταξιδέψετε νοητά στη θέα της δύσης του ηλίου με τον ουρανό να μετατρέπεται σε ουράνιο τόξο.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται ακόμα ενοικίαση αυτοκινήτου, αποστολή και λήψη fax, γκρουμ, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, prive γεύματα, πλυντήρια, ταξιδιώτες υπηρεσίες και οργάνωση γάμων.

Το πρωινό και γενικότερα τα γεύματα στο ξενοδοχείο Petra θεωρούνται ”εμπειρία”. Αγνά υλικά, γαργαλιστικές γεύσεις και ρομαντική ατμόσφαιρα προσφέρονται απλόχερα μαζί με την ιδιαίτερα φιλική διάθεση.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 108 ευρώ τις χαμηλές περιόδους και φτάνουν τα 311 ευρώ την υψηλή περίοδο. Υπάρχουν όμως και προσφορές για διαμονή 5 ημερών και άνω, τις οποίες μην διστάσετε να αναζητήσετε.

* Petra Hotel, Γροίκος, Πάτμος, τηλ.: 22470 34020, 22470 31035

Έφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v