Ostra: Το νέο μας χειμωνιάτικο καταφύγιο

Στους πρόποδες του Μαινάλου, στην Πελοπόννησο, το παραδοσιακό συγκρότημα Ostra Menalon Suites, υπόσχεται να μετατρέψει τις χειμερινές αποδράσεις σας σε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και η ζεστή του ατμόσφαιρα συνδυάζονται αρμονικά με τη λιτή πολυτέλεια, στο ιδανικό χειμερινό καταφύγιο.

28η Οκτωβρίου! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που νοσταλγώ τα μαθητικά μου χρόνια. Να κάνουμε πρόβες για την παρέλαση, να ζούμε ανέμελες, αθώες, παιδικές στιγμές και να μην έχουμε μπει σε αυτό τον άθλιο κόσμο των ”μεγάλων”. Βέβαια αν ήμασταν τώρα μαθητές, πάλι δεν θα κάναμε μάθημα λόγω... απεργιών.

Αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από την απόδρασή μας για αυτό το Σαββατοκύριακο (ευκαιρία και για τους εορτάζοντες να την κοπανήσουν με τον/την αγαπημένη τους). Πού πάμε; Πάμε στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο εκπληκτικό OSTRA Menalon Luxury Suites.

Μόλις 7 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό ”Οστρακίνα”, στον οικισμό του Άνω Καρδαρά, ανακαλύψαμε αυτό το παραδοσιακό συγκρότημα, χτισμένο από πέτρα και ξύλο, που αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό στην αρχιτεκτονική όχι μόνο του οικισμού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το συγκρότημα αποτελείται από 5 πολυτελείς αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες που φέρουν το όνομα του χρώματος που έχει επιλεγεί για την εσωτερική διακόσμηση καθεμίας από αυτές.

Τι εννοούμε; Οι 5 κατοικίες ονομάζονται ”Θαλασσί”, ”Σμαραγδί”, ”Πορφυρό”, ”Βανίλια” και ”Καστανό”.

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ανεξάρτητο κήπο και βεράντα καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το εσωτερικό τους απευθύνεται σε όλα τα γούστα και μαγεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Επιπλωμένες με αντίκες που αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης, μοναδικά χαλιά, και έμφαση στα παραδοσιακά στοιχεία, οι κατοικίες του OSTRA Menalon προσφέρουν τη ζεστασιά και θαλπωρή που αναζητούμε όλοι αυτή την εποχή του χρόνου.

Στις παροχές των κατοικιών περιλαμβάνονται τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet, ενώ διαθέτουν και Jacuzzi με εξαίρεση την κατοικία ”Θαλασσί”.

Όσοι πιστοί...προσέλθετε γιατί οι προκλήσεις δεν σταματούν ποτέ. Το μέρος, εκτός από σκι, skateboard και όλα τα άλλα σπορ που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο χιονοδρομικό, προσφέρεται και για πεζοπορία στα βουνά της Αρκαδίας, περιήγηση στο δρυμό του Πάρνωνα και rafting στους ποταμούς Λούσιο και Αλφειό.

Τα γειτονικά χωριά προσελκύουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθώς τόσο η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, όσο και η φιλοξενία των κατοίκων μετατρέπονται σε ”σύγχρονες Σειρήνες”.

Το OSTRA Menalon Luxury Suites λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές των κατοικιών κυμαίνονται από 80 ευρώ τη χαμηλή περίοδο μέχρι και 330 ευρώ την υψηλή περίοδο (1-10 έως 30-4).

Έφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v