Mandola Rosa: Ταξιδεύοντας στη ”Belle Epoque”

Εμπνευσμένο από την Ευρώπη της Belle Epoque, το Mandola Rosa Suites & Villas είναι το... παλάτι του συγκροτήματος Olympia Riviera της Grecotel. Οι μοναδικές σουίτες και οι πολυτελείς βίλες του υπόσχονται ”βασιλικές” διακοπές, μιαν ανάσα από την ιστορική Ολυμπία, και πάντα με τα υψηλά standards διαμονής που εγγυάται το όνομα Grecotel.

Το καλοκαίρι μπορεί τυπικά να έχει τελειώσει, μέσα μας όμως η ανάγκη για απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας δεν σταματά ποτέ. Η επιλογή των προορισμών για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς η άνεση και ταυτόχρονα η αναζήτηση του ”διαφορετικού” είναι μέσα στις προτεραιότητες των περισσοτέρων.

Στο συγκρότημα Olympia Riviera Resort, το ξενοδοχείο Mandola Rosa Suites & Villas, συνδυάζει την πολυτέλεια της Ευρώπης κατά το 18ο αιώνα με τις σύγχρονες ανέσεις της εποχής.

Το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ”Belle Epoque” και είναι χτισμένο πάνω σε ένα χαμηλό λόφο σε μια τεράστια παραλία. Στο ίδιο συγκρότημα βρίσκονται και 3 ακόμα μονάδες της ίδιας αλυσίδας.

Ο χώρος της υποδοχής οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με μωσαϊκό και λευκά παραπέτα πάνω από την πισίνα θαλασσινού νερού, ενώ οι πινελιές του λευκού και του ροζ παραπέμπουν διακριτικά στις ανθισμένες αμυγδαλιές της γειτονικής Αρχαίας Ολυμπίας, από όπου το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του.

Περνώντας στα δωμάτια, η μοναδική διακόσμηση και η έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια είναι εμφανής. Με 33 σουίτες και βίλες, όλες με μοναδικές παροχές και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο, το Mandola Rosa προξενεί πραγματικά δέος σε κάθε επισκέπτη.

Τα ψηλά ταβάνια, οι βεράντες με αψιδωτό προστέγασμα, τα κρεβάτια με ουρανό και η διακριτική πολυτέλεια στη διακόσμηση προσδίδουν κάτι από την αίγλη της Ευρώπης κατά το 18ο αιώνα . Όλες οι σουίτες είναι διακοσμημένες με αντίκες, αυθεντικά έργα τέχνης, χειροποίητα έπιπλα και όλα όσα είναι απαραίτητα για το ταξίδι σε μια άλλη εποχή.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 33 σουίτες και βίλες, που διαθέτουν μία και δύο κρεβατοκάμαρες αντίστοιχα. Οι παροχές της διαμονής είναι αντίστοιχες της πολυτέλειας του ξενοδοχείου. Κλιματισμός, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και ραδιόφωνο, σεσουάρ, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, συσκευές αναπαραγωγής DVD και CD, πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ ορισμένες βίλες διαθέτουν και ατομική πισίνα.

Η εξυπηρέτηση δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκρίνεται στα ίδια ψηλά στάνταρ προσφέροντας room service όλο το 24ωρο, ιατρική φροντίδα, ταχυδρομικές υπηρεσίες, πλυντήριο- στεγνοκαθαριστήριο, κοσμηματοπωλείο, κομμωτήριο και αίθουσες συνεδρίων και εκθέσεων.

Αναμφισβήτητα θα πρέπει να επισκεφθείτε το ’Elixir’ Thalasso Spa Center και να αφεθείτε στα χέρια Ινδών θεραπευτών της Αyurveda απολαμβάνοντας μοναδικές θεραπείες για την αναζωογόνηση σας.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 395 ευρώ για τις σουίτες και φθάνουν μέχρι τις 2900 ευρώ για την ιδιωτική βίλα Royal Pavilion με 250 τμ. εσωτερικό χώρο, 150 τμ. εξωτερικό και ιδιωτική πισίνα.

Έφη Ρουτζάκη

Grecotel Mandola Rosa Suites & Villas, Olympia Riviera Resort, Κυλήνη, τηλ.: 26230 64400

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v