Elounda Beach: Πολυτελές θέρετρο με ιστορία

Μοναδική θέα, κάθε είδους exclusive παροχές και πάνω από όλα μια μαγευτική τοποθεσία. Το Elounda Beach, ένα παραμυθένιο θέρετρο στο νότιο άκρο της Κρήτης, στον Αγ. Νικόλαο θεωρείται από τους γνωρίζοντες ένας κλασσικός προορισμός πολυτελείας. Δείτε γιατί... έχουν δίκιο!

Κρήτη! Ένας πραγματικός παράδεισος. Άλλωστε δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι η Κρήτη είναι από μόνη της ένα κράτος. Τα χωριά πανέμορφα, τα τοπία ειδυλλιακά, οι άνθρωποι φιλόξενοι και το φαγητό... απλώς υπέροχο.

Στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, οι προτάσεις για διαμονή και περιήγηση είναι πάρα πολλές και χρειάζονται αρκετές ημέρες ”άδειας” για να μπορέσει κάποιος να τη γυρίσει. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον είναι αδύνατο να μπορέσει κάποιος να γνωρίσει την Κρήτη. Ακόμα και οι ντόπιοι ομολογούν ότι υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία δεν έχουν κατορθώσει να πάνε.

Μέσα στις πρώτες επιλογές είναι συνήθως τα Χανιά και το Ρέθυμνο με τα παραδοσιακά λιμάνια όπου τις βραδινές ώρες γίνεται πραγματικά το αδιαχώρητο καθώς και το Ελαφονήσι, το Βάι, ο Αγ. Παύλος, το ΑγιοΦάραγγο κ.ά.

Ανάμεσα σε μια πληθώρα ξενοδοχείων το in2life ξεχώρισε το Elounda Beach, ένα παραμυθένιο θέρετρο στο νοτιότερο άκρο της νήσου, στον Αγ. Νικόλαο.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού και το καταπράσινο περιβάλλον δένουν αρμονικά και προκαλούν δέος σε κάθε επισκέπτη. Η πολυτελής διαμονή, συμπεριλαμβανόμενων όλων των ανέσεων και η ζεστασιά του ανθρώπινου δυναμικού υπόσχονται μοναδικές και αξέχαστες διακοπές σε κάθε επισκέπτη.

Μέλος της αλυσίδας Helios Hotels, το Elounda Beach Hotel αποτελεί από το 1971 πηγή έλξης τόσο για επώνυμους όσο και ανώνυμους επισκέπτες. Η έμφαση στη λεπτομέρεια, αλλά και η μοναδική διαρρύθμιση και διακόσμηση των χώρων αποτελεί σίγουρα ένα από τα δυνατά του σημεία.

Το μοναδικό σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά τόσο από τη μοναδική θέα όσο και από τις exclusive παροχές και υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, 5 γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, μίνι γκολφ, πινγκ πονγκ, χώρο για bridge, μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, spa αλλά και συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 550 ατόμων για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη δουλειά με τις διακοπές.

Όσον αφορά στις παροχές του κάθε δωματίου, αυτές διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή διαμονής του καθενός.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 2 κτίρια της μονάδας, το Elounda και το Imperial Building, αλλά και τις σουίτες, τα bungalows και τις βίλες που εναρμονίζονται άψογα με τον περιβάλλοντα χώρο.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, CD, mini bar, χρηματοκιβώτιο ενώ οι σουίτες, οι βίλες και πολλά bungalows διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, jacuzzi, μπαλκόνι ή κήπο και πολλές ακόμα exclusive παροχές.

Ο,τι κι αν επιλέξετε τελικά, μην αμελήσετε να επισκεφθείτε το spa του ξενοδοχείου και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.

Το spa του Elounda Beach είναι μέλος του Leading Spas of the World και διαθέτει 12 αίθουσες περιποίησης, 1 σουίτα καθώς και εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα θεραπειών και μασάζ, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε απολαμβάνοντας...την εκπληκτική θέα που σας παρέχεται απλόχερα από όπου κι αν κοιτάξετε.

Tο Elounda Beach Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές για τα δίκλινα δωμάτια, ξεκινούν από 300 ευρώ (με πρωινό) και φθάνουν μέχρι και τα 700 ευρώ.

Elounda Beach

Ελούντα, 72053

Τηλ.: (+30) 28410 63000

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v