Pavezzo: Ταξιδεύοντας σε άλλη εποχή

Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Λευκάδας, στο χωριό Κατούνα, περίπου 7 χιλιόμετρα από την πόλη, το Pavezzo φαντάζει δεσποτικό. Το σύμπλεγμα των άλλοτε 10 ξεχωριστών κατοικιών έχει σήμερα μεταμορφωθεί σε πολυτελές κατάλυμμα και περιμένει εσάς και... τις απαιτήσεις σας.

Μπορεί οι ανέσεις του σήμερα να συνδυάζονται δύσκολα με την απλότητα του χτες, στην περίπτωση του ”Pavezzo Country Retreat”, όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Κτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, στο χωριό Κατούνα το ”Pavezzo Country Retreat” γράφει τη δική του ιστορία.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα ανακαινισμένων σπιτιών, των οποίων η ιστορία ξεκινά από τα τέλη του 19ου αιώνα...

Τότε ανήκαν σε 10 οικογένειες, ενώ σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε μοναδικές ανεξάρτητες κατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα με πισίνα και σε μία ανεξάρτητη βίλα με ιδιωτική πισίνα, το καθένα με το δικό του, μοναδικό, στυλ.

Συνδυάζοντας άψογα το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου και διακοσμημένα με αντίκες, γκραβούρες και καθημερινής χρήσης αντικείμενα του περασμένου αιώνα, υπόσχονται ”ταξίδι σε άλλη εποχή”, αλλά και μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Λευκάδας, στο χωριό Κατούνα, περίπου 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, το Pavezzo φαντάζει δεσποτικό. Στο χωριό, το οποίο απαριθμεί περίπου 50 κατοίκους, προσφέρει μοναδική θέα σε κάθε επισκέπτη.

Στις παροχές περιλαμβάνονται πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, κλιματισμός, τηλεόραση, DVD,CD, σεσουάρ, σίδερο, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο και προϊόντα περιποίησης. Επιπλέον, προσφέρεται πρωινό ενώ διαθέτει βιβλιοθήκη και αίθουσα συνεδριάσεων για 50 άτομα.

Πρόκειται πραγματικά για τον τέλειο συνδυασμό της ”απλότητας του χτες” και ”των ανέσεων του σήμερα”. Μια διακεκριμένη κατηγορία σπιτιών που θα σας κάνει να νοιώσετε ότι μένετε στο δικό σας παράδεισο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι κάθε επισκέπτης θα βρει φρέσκα φρούτα ή ντόπιο κρασί, χωριάτικο ψωμί, καφέ, τσάι, σπιτικά κουλουράκια και άλλα γλυκίσματα να τον περιμένουν, καλωσορίζοντάς τον στο Pavezzo και δίνοντας του μια γεύση από τη μοναδική φιλοξενία.

Οι τιμές την υψηλή τουριστική περίοδο ξεκινούν από 105 ευρώ και φτάνουν μέχρι 320 ευρώ. (Τηλέφωνο: +30 26450 71782 Κινητό: 6978253444).

Εφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v