Belvedere: Stylish chic απόδραση στη Μύκονο

Ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το Belvedere καταφέρνει να συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια με τη ζεστή ατμόσφαιρα. Κυκλαδίτικη αισθητική στη διακόσμηση και τη διαμόρφωση των χώρων, με έμφαση στο, κυρίαρχο παντού, λευκό χρώμα, exclusive υπηρεσίες και ένας από τους κορυφαίους σεφ του διεθνούς στερεώματος, ο Ιάπωνας Nobu Matsuhisa, είναι μερικές μόνο από τις εγγυήσεις ποιότητος του ξενοδοχείου.

Ένα από τα λίγα ξενοδοχεία της Μυκόνου που συνδυάζουν τόσο εύστοχα την πολυτέλεια με την κυκλαδίτικη αισθητική, το Belvedere ξεχωρίζει για το προσωπικό του ύφος, την πολυτελή ατμόσφαιρα που δεν καθίσταται απρόσωπη και την έμφαση στη λεπτομέρεια, που δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις των άνετων διακοπών.

Μέλος της αλυσίδας Small Luxury Hotels of the World, το Belvedere διαθέτει 39 δωμάτια και 6 σουίτες, στα έξι κτίρια που περικλείουν την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου. Οι επιλογές διαμονής χωρίζονται σε επτά κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος, τη θέα και τις παροχές τους.

Η μοναδική διαρρύθμιση και διακόσμηση των χώρων αποτελεί, μαζί με την εκπληκτική του θέα στη θάλασσα και τη Χώρα της Μυκόνου, ένα από τα δυνατά σημεία του Belvedere. Με έμφαση στο απόλυτο λευκό – σήμα κατατεθέν των Κυκλάδων που κυριαρχεί στο χώρο και την αξιοποίηση φυσικών υλικών, όπως η πέτρα, το ξύλο, το μάρμαρο και η άμμος, που χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά για την επίπλωση, οι εσωτερικοί χώροι αποπνέουν αίσθηση οικειότητας, χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας.

Το μοναδικό αυτό σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά από τις exclusive παροχές και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, οι οποίες πληρούν στο έπακρο τις προϋποθέσεις ενός luxury hotel. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 85 τ.μ., το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, Jacuzzi, sauna, ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, βιβλιοθήκη ταινιών και μουσικής, spa και χρηματοκιβώτια.

Σε ό,τι αφορά τις παροχές των δωματίων, αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, air condition, δορυφορική LCD τηλεόραση, DVD, ασύρματο τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet, προϊόντα περιποίησης Κορρέ και mini bar.

Ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Belvedere, στο οποίο χρωστάει ένα μέρος της φήμης του, που εκτείνεται πέραν των ελληνικών συνόρων, είναι το εστιατόριο Matsuhisa Mykonos, οι επισκέπτες του οποίου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις θρυλικές δημιουργίες του Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, περισσότερο γνωστού ως Nobu. Η πρωτοποριακή κουζίνα του διεθνώς καταξιωμένου σεφ συνδυάζει επιτυχημένα ιαπωνικά συστατικά με περουβιανές επιρροές σε ένα new style fusion.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθημερινά από τις 19.30 έως τη 1.30. Το ατμοσφαιρικό κελάρι του Matsuhisa, σχεδιασμένο από τον interior designer Άγγελο Αγγελόπουλο, με την εκπληκτική λίστα 5000 κρασιών και τη μικρή οινική βιβλιοθήκη προσφέρεται για επισκέψεις και βραδιές wine tasting. Την υψηλή τουριστική περίοδο διοργανώνονται συχνά τέτοιες βραδιές, όπου οι σημαντικότεροι Έλληνες παραγωγοί, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, παρουσιάζουν τα κρασιά τους.

Πέραν του Matsuhisa, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας στο μοναδικής αισθητικής B Bar, το κεντρικό εστιατόριο και μπαρ του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει γεύσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και ευφάνταστα, δροσιστικά cocktails. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο stylish chic Sunset Sake Bar and Lounge δίπλα στην πισίνα, για εξαιρετικά cocktails από την ομάδα του Nobu και πάρτι που διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το επόμενο πρωί, για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια από τις θεραπείες B Therapies, στο πολυτελές spa του Belvedere. Αιθέρια έλαια και πανάρχαιες τεχνικές επιστρατεύονται για να σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ευεξία, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση. Επιλέξτε μία από τις δέκα διαφορετικές B Therapies και αφεθείτε στη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού.

Το Belvedere λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Οι τιμές για τα δίκλινα δωμάτια, την υψηλή περίοδο, ξεκινούν από 205 ευρώ και φτάνουν έως 762 ευρώ για τις σουίτες.

Η.Κ.

Belvedere Hotel, Χώρα, Μύκονος, τηλ.: 22890 25122

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v