Patriarca: Παράδοση και πολυτέλεια στη Σίφνο

Σε ένα από τα πλέον low profile νησιά των Κυκλάδων, τη Σίφνο, το boutique hotel Patriarca περιμένει να σας φιλοξενήσει, σε δωμάτια και χώρους που συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο interior design και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Extra bonus η μοναδική θέα στο Αιγαίο.

Στην Απολλωνία της Σίφνου, λίγα μόνο χιλιόμετρα από το λιμάνι του νησιού, το Patriarca, κτισμένο το 1650 και ανακαινισμένο από τον αρχιτέκτονα Κωστή Δημητριάδη, είναι ένα boutique hotel έξι μόλις δωματίων, που αποπνέει ατμόσφαιρα σπιτικής φιλοξενίας.

Χαρακτηρισμένο ιστορικό κτίριο, καθώς υπήρξε κατοικία του Γρηγορίου Ζερβουδάκη, μετέπειτα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα, το Patriarca διακοσμήθηκε από τον interior designer Άγγελο Αγγελόπουλο, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο θα αντανακλούσε την πλούσια ιστορία του κτίσματος.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου κυριαρχεί το λευκό χρώμα, διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές, οι οποίες συντελούν στη δημιουργία ζωηρής ατμόσφαιρας.

Πολυτελή διακοσμητικά αντικείμενα, όπως οι μεγάλοι, ασημί καθρέφτες των δωματίων, οι ευφάνταστοι πολυέλαιοι που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν το trademark του Patriarca και τα μεγάλα, πολύχρωμα μαξιλάρια δαπέδου που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλους σχεδόν τους χώρους του ξενοδοχείου, δημιουργούν ένα σκηνικό χλιδής, που μοιάζει φτιαγμένο με μοναδικό σκοπό να κακομάθει τους επισκέπτες του.

Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν δική τους, ανεξάρτητη είσοδο, ενώ όλα επικοινωνούν με την κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ενώ κάνετε τις βουτιές σας στην πισίνα.

Η σουίτα του Patriarca, με δική της βεράντα, πολυτελές, χτιστό Jacuzzi και δύο υπνοδωμάτια αποτελεί αναμφισβήτητα την κορυφαία επιλογή διαμονής στο ξενοδοχείο.

Όλα τα δωμάτια, πέραν της μοναδικής διακόσμησης, είναι πλήρως εξοπλισμένα με air condition, τηλεόραση, DVD, CD player, χρηματοκιβώτιο, mini bar, hairdryer, καλλυντικά Κορρέ, ασύρματη πρόσβαση στο internet και Playstation (αφού ζητηθεί).

Το room service περιλαμβάνει κρύα πιάτα, φυσικούς χυμούς και ευφάνταστα cocktails. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται μασάζ (deetissu, swedish και head), μανικιούρ και πεντικιούρ. Για πρωινό, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες και ευφάνταστες δημιουργίες με ολόφρεσκα προϊόντα του νησιού.

Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 100 έως 250 ευρώ, ανάλογα με το δωμάτιο που θα επιλέξετε και τη σαιζόν κατά την οποία επισκέπτεστε το ξενοδοχείο. Το Patriarca λειτουργεί κάθε χρόνο από την πασχαλινή περίοδο έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Η.Κ.

Patriarca Boutique Hotel, Απολλωνία, Σίφνος, τηλ.: 22840 32400

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v