Βρήκαμε ευκαιρίες για φθινοπωρινά ΣΚ στο Πήλιο

Είσαι για μια φθινοπωρινή εκδρομή; Βρήκαμε καταπληκτικά δωμάτια στο Πήλιο, που δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 50€ το δίκλινο.
Βρήκαμε ευκαιρίες για φθινοπωρινά ΣΚ στο Πήλιο
Βόλτες σε μονοπάτια στρωμένα με φύλλα που κριτσανίζουν σε κάθε σου βήμα, επιτραπέζια πλάι στο αναμμένο τζάκι, αχνιστός ελληνικός καφές σε παραδοσιακά καφενεδάκια. Το Πήλιο φορά τα φθινοπωρινά του, και οι ξενώνες του έχουν ωραιότατες τιμές –αφορμή για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στα χωριά του.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (6-7/11).


Στην κουκλίστικη Πορταριά, το πρώτο χωριό που συναντάς ανηφορίζοντας από τον Βόλο (ό,τι πρέπει για όσους αγαπούν το Πήλιο αλλά δεν αντέχουν τις όλο στροφές διαδρομές του) το χτισμένο τον 19ο αιώνα Αρχοντικό Κανταρτζή έχει δωμάτια στα 48€ το δίκλινο με πρωινό.


Σχεδόν δίπλα στην Πορταριά, η Μακρινίτσα είναι ένα χωριό-υπαίθριο μουσείο, που το βράδυ χωρίς τα πλήθη γίνεται μαγικό. Εδώ βρήκαμε τέλεια δωμάτια στο Ξενοδοχείο Αδάμ, στα 45,50€ το δίκλινο με πανοραμική θέα στο πηλιορείτικο τοπίο γύρω του.


Στη σούπερ ρομαντική Τσαγκαράδα, από την πλευρά του Αιγαίου, και δίπλα σε ένα από τα ωραιότερα δάση του Πηλίου, ο Ξενώνας Kleopatra’s μας φιλοξενεί σε γλυκύτατα δωμάτια με μπανιέρες σπα, που δεν ξεπερνούν τα 48,50€. 


Στη γεμάτη πηλιορείτικα αρχοντικά Βυζίτσα, που πολλοί θα σου πουν πως είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, το πετρόχτιστο Αρχοντικό Michael μας φιλοξενεί σε συμπαθέστατα δωμάτια οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 48,50€ για το deluxe δίκλινο. 


Μια που πιάσαμε τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, στον κοσμαγάπητο –μέχρι πρότινος μυστικό− Άγιο Λαυρέντιο το Village House προσφέρει δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά τον Παγασητικό, στα 45€ το δίκλινο. 


Στην ολοζώντανη Ζαγορά, ένα από τα χωριά που χαίρεσαι όχι μόνο αρχιτεκτονική και φύση αλλά και νυχτερινή ζωή τα βράδια, το Magda Studios έχει μεγάλα στούντιο (των 40 τετραγωνικών) με θέα θάλασσα από τα μπαλκόνια τους, στα 45€ το δίκλινο. 


Επίσης στη Ζαγορά, εξαιρετική επιλογή είναι και ο Παραδοσιακός Ξενώνας 4 Εποχές, τα ευρύχωρα δωμάτια του οποίου διαθέτουν τζάκι στα πόδια του κρεβατιού, μικρή κουζίνα και θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα παράθυρά τους. Κοστίζουν 50€ το deluxe δίκλινο. 


Στα κεντρικότατα Χάνια, σημείο στρατηγικό για να εξερευνήσεις… όποια πλευρά του Πηλίου τραβά η όρεξή σου, το Χάνι του Ζήση διαθέτει δωμάτια με θέα στις πηλιορείτικες πλαγιές από τα μπαλκόνια τους, σε σούπερ χαμηλές τιμές: από 37€ το δίκλινο με ωραιότατο πρωινό. 


Στον αγαπημένο των πηλιο-λατρών Κισσό, λίγο έξω από την Τσαγκαράδα, τα ομώνυμα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κισσός είναι μικρά αλλά θαυματουργά, με φανταστική θέα από τα μπαλκονάκια τους. Κοστίζουν 45,50€ το δίκλινο, ενώ αν είσαι λάτρης της άπλας έχεις και την επιλογή του deluxe που απλώνεται σε 35 τετραγωνικά και έχει και τζάκι, στα 60€ το δίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v