Βρήκαμε ευκαιρίες για διαμονή στα νησιά

Στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο, βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια από 25€ (ω, ναι!) μέχρι 70€ το δίκλινο.
Βρήκαμε ευκαιρίες για διαμονή στα νησιά
Ναι, έχουν τσιμπήσει λιγάκι φέτος οι τιμές, δεν είναι ιδέα σου. Κάτι η πανδημία, κάτι το Greek summer που δεν ήταν τελικά πέρυσι τόσο state of mind όσο ελπίζαμε, λίγο και η απελπισία όλων μας, δεν χρειάζονται και πολλά για να τις σπρώξουν προς τα πάνω. Ευκαιρίες, όμως, πάντα υπάρχουν, αρκεί να ψάξεις να τις βρεις –ή να μας αφήσεις να το κάνουμε εμείς για σένα.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για τις αρχές Αυγούστου και αφορούν δίκλινο δωμάτιο, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Προς το τέλος του μήνα θα τις βρεις κατά πάσα πιθανότητα χαμηλότερες.

Στις Κυκλάδες…

Στη Μουτσούνα της Νάξου, δύο λεπτά με τα πόδια από την παραλία, το Hippocampus διαθέτει χαριτωμένα, νησιώτικα στούνιο με μπαλκονάκι και θέα στην θάλασσα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 48€ το δίκλινο. 

Στην παραλία του Αζόλιμνου στη Σύρο, το Dias Studios προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα με κουζινάκι και μπαλκόνι, στα 60€. 

Το σκέφτεσαι για Ίο; Η Villa Mata στην παραλία του Γιαλού έχει πανέμορφα δωμάτια με χτιστά κρεβάτια και ξύλινα ταβάνια, στα 70€ το δίκλινο. 



Και επειδή δικαίωμα στη Σαντορίνη έχουν όλοι, σου βρήκαμε και δωμάτια με 70€ στην Περίσσα, στο απολύτως βαθυγάλαζο Bluelife, όνομα και πράγμα. 

Στο Ιόνιο…

Μόλις 36€ θα σου κοστίσει ένα δίκλινο δωμάτιο στο Danai Studios στη Λευκίμμη, στον κερκυραϊκό νότο. 

Εκεί κοντά, στο Περιβόλι, το Adriana Studios διαθέτει όμορφα, φωτεινά στούντιο με κουζινάκι στα 40€. 

Στη Λευκάδα, τα λιτά αλλά περιποιημένα και ευρύχωρα στούντιο του Metropol στο Νυδρί κοστίζουν 40€.

Στο Αμμούδι, κοντά στην πόλη της Ζακύνθου, το Asteria Apartments έχει συμπαθέστατα διαμερίσματα με μπαλκόνια που αγναντεύουν την θάλασσα, επίσης στα 40€. 

Στον Αλικανά της Ζακύνθου, το Windmill προσφέρει όμορφα, φροντισμένα στούντιο με μπαλκονάκια και μικρή κουζίνα, στα 40€. 



Στην υπέροχη Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας, το Paleo Inn Hotel έχει ωραιότατα δωμάτια οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 45€. 

Στην Κεφαλονιά, και συγκεκριμένα στην Αγία Ευφημία, το Aphrodite Apartments διαθέτει φωτεινά κι ευρύχωρα στούντιο με μπαλκονάκια στα 45€. 

Στα Δωδεκάνησα…

Στην Κάλυμνο, το Barbagiannis Studios διαθέτει φροντισμένα, ευρύχωρα στούντιο με μπαλκονάκι και κουζίνα, στα 34€ το δίκλινο. 

Στη Ρόδο, ωραιότατα δωμάτια έχει το Lisa Hotel στην Ιαλυσό, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 37€ το δίκλινο.



Πολύ όμορφα στούντιο με θέα στη θάλασσα έχει επίσης στην Κάλυμνο, στις Μυρτιές, το Ξενοδοχείο Ατλαντίς, που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 40€. 

Φωτεινά και πολύχρωμα είναι και τα στούντιο του Bill & Mike στον Κέφαλο της Κω, οι τιμές των οποίων ανέρχονται επίσης στα 40€. 

Στην πόλη της Κω, το Stam & John Apartments έχει λιτά αλλά πεντακάθαρα στούντιο με κουζινάκι που ξεκινούν από 40€ το δίκλινο.

Στο Βόρειο Αιγαίο…

Ωραία και οικονομικά είναι τα Lampis Studios, στο υπέροχο Πυθαγόρειο της Σάμου, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 40€ το δίκλινο. 

Στον Μαραθόκαμπο της Σάμου, το Χρυσόπετρο είναι τόσο επάνω στην παραλία που έχεις την αίσθηση πως θα κάνεις βουτιά από το κρεβάτι σου. Τα δωμάτια είναι λιτά αλλά φροντισμένα, και οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 35€ (συν 7€ το άτομο προαιρετικά για σούπερ πρωινό). 

Στη Λέσβο, στην κουκλίστικη Μήθυμνα, το Hotel Άδωνις έχει απλά αλλά πεντακάθαρα και περιποιημένα δωμάτια στα 50€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό. 

Ακόμα οικονομικότερα είναι τα ευρύχωρα διαμερίσματα της Νάνσυ, στη Σκάλα Καλλονής, που διαθέτουν και κουζινάκι, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 25€ το δίκλινο. 

Στον Μέγα Λιμνιώνα της Χίου, το Venus διαθέτει γλυκύτατα στούντιο με θέα στη θάλασσα, που θα σου κοστίσουν 43€ το δίκλινο.



Επίσης στην Χίο, στον Κάμπο, ο πετρόχτιστος Τόπακας διαθέτει ωραιότατα δωμάτια γύρω από έναν καταπράσινο κήπο, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 40€ έως 45€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v