Καλοκαίρι μου!

To Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι εγγυάται πως οι διακοπές μας στο Πόρτο Χέλι θα μείνουν αξέχαστες.
Καλοκαίρι μου!

To Nikki Beach Resort & Spa, βρίσκεται στο γραφικό Πόρτο Χέλι, σε ένα μοναδικό παραθεριστικό προορισμό, που έχει χαρακτηριστεί ως τα Hamptons της Ελλάδος από το περιοδικό Vanity Fair, και γνωστό ως Ελληνική Ριβιέρα.

Το resort, περιλαμβάνει 66 υπερσύγχρονα, άνετα και φωτεινά δωμάτια και σουίτες, που προσφέρουν απεριόριστη θέα στην θάλασσα και τον κόλπο του Πορτοχελίου. Οι εντυπωσιακοί διάφανοι χώροι και η ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα, αποπνέουν έναν αέρα ανανέωσης, με lifestyle πινελιές.



Τα μεσογειακά στοιχεία δεμένα αρμονικά με το εκλεπτυσμένο design μυούν τον επισκέπτη στη μοντέρνα αισθητική του Nikki Beach με το χαρακτηριστικό λευκό να επικρατεί παντού. Οι καμπύλες, το διάχυτο φως, τα αρχιτεκτονικά βότσαλα, οι γαλάζιες λεπτομέρειες και τα ξύλινα deck αποτελούν όλα θαλασσινά στοιχεία και δίνουν στο resort ένα χαρακτήρα καλοκαιρινού καταφυγίου όπου επικρατεί η ανεμελιά, η άνεση και η χαλάρωση.



Τα δύο εστιατόρια, το Café Nikki με μεσογειακές γεύσεις και το Terasu, στο rooftop του ξενοδοχείου, με Ιαπωνικές επιρροές, σας καλούν να ζήσετε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι, ενώ το παγκοσμίου φήμης Nikki Beach Club, αποτελεί έναν καλοκαιρινό θεσμό. Το Nikki Spa, υπόσχεται την απόλυτη αναζωογόνηση των αισθήσεων, ενώ το Tone Fitness, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας!



Φέτος το ξενοδοχείο, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα και κανόνες υγιεινής, έχει προσαρμόσει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας του και συστήνει τον επισκέπτη σε νέες healthy αλλά και eco-friendly συνήθειες όπως την προσθήκη συστήματος QR Code στα εστιατόρια, απογειώνοντας την Nikki Beach εμπειρία και εξασφαλίζει την ποιότητα των καλοκαιρινών διακοπών των επισκεπτών του.



Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι είναι αγαπημένος προορισμός του ταξιδιώτη που αναζητά την αναζωογόνηση των αισθήσεων, την εύκολη πρόσβαση και την διακριτική πολυτέλεια.

Info:

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Πόρτο Χέλι 21061, Αργολίδα, Ελλάδα

T: +30 27540 98500

E: info.portoheli@ nikkibeachhotels.com

Facebook & Instagram: @nikkibeachportoheli

Website: porto-heli.nikkibeach.com


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v