Αν λατρεύεις τον Χάρι Πότερ, εκεί πρέπει να μείνεις

Είσαι φαν του Χάρι Πότερ; Τότε αυτή η βίλα στη Φλόριντα φτιάχτηκε για να ικανοποιήσει τα πιο μαγεμένα σου όνειρα.
Αν λατρεύεις τον Χάρι Πότερ, εκεί πρέπει να μείνεις

Ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ έκανε εκατομμύρια πιτσιρίκια από όλον τον κόσμο να ταξιδέψουν νοητά σε ένα περιβάλλον γεμάτο ξωτικά, ξόρκια και υποχθόνιους κακούς.

Αν από τη πρώτη στιγμή ονειρευτήκατε πώς θα ήταν να σπουδάζατε στο Χόγκουαρτς. Αν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας σε μια βόλτα στην Αθήνα μπήκατε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάποιο ξόρκι.

Αν γενικά θα θέλατε μια στιγμή να ζήσετε «μέσα» στον κόσμο που έπλασε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τότε μια βίλλα προς ενοικίαση στο AirBNB είναι αυτό ακριβώς που ψάχνατε.

Η βίλα «Wizard's Way» η οποία ανήκει στην Loma Homes, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 άτομα και βρίσκεται σε απόσταση 30 μόλις λεπτών από το πάρκο The Wizarding World of Harry Potter, στο θέρετρο Universal Orlando της Φλόριντα.



Στο χολ, υποδέχεται τους επισκέπτες ένα καπέλο διαλογής για να τους βοηθήσει να επιλέξουν το δωμάτιό τους: από το δωμάτιο του House Slytherin έως το δωμάτιο του House Gryffindor (με τις κουκέτες).

Διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια διακοσμημένα με βάση τα μέρη και τοποθεσίες της σειράς βιβλίων, πέντε μπάνια και είναι γεμάτη Easter eggs για τους geeks που θέλουν να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά και αναφορές στον κόσμο του μικρού μάγου. Οι διάδρομοι αντιπροσωπεύουν κάποιον από τους τέσσερις Οίκους της σειράς, ενώ σε μια από τις κρεβατοκάμαρες ένας… δράκος σας φυλά ενώ κοιμάστε.



Οι φωτισμοί είναι στημένοι έτσι ώστε να θυμίζουν κινηματογραφική παραγωγή, και αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ σε ένα από τα πολλά δωμάτια υπάρχει ολόκληρο… δάσος με ομίχλη όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν κάποια φιλικά (αλλά ψεύτικα) πλάσματα.

Αν το όλο σκηνικό σας ενθουσίασε, τότε δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και κάντε την κράτησή σας. Η τιμή ανά διανυκτέρευση διαμορφώνεται στα 143€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v