Απομονωμένα και φτηνά σπιτάκια για ήσυχο καλοκαίρι

Διακοπές θέλουμε, αλλά θέλουμε και λίγη (κοινωνική) απομόνωση ακόμα. Έχουμε βρει τα ιδανικά σπιτάκια για να κλείσουμε.
Απομονωμένα και φτηνά σπιτάκια για ήσυχο καλοκαίρι
Οι φετινές διακοπές θα είναι κάπως διαφορετικές. Τέρμα οι παραλίες, όπως τουλάχιστον τις είχαμε στο νου μας. Τέρμα οι πολυκοσμίες τα βράδια στα νησιά και στις πλατείες, τέρμα τα ξέφρενα πάρτι που όλοι οι θαμώνες γίνονταν μια αγκαλιά που χόρευε.

Αυτό, προφανώς, δεν σημαίνει ότι εμείς θα χάσουμε τις διακοπές μας. Πόσο μάλλον, το ρίχνουμε στην ασκητική φέτος και διαλέγουμε μερικά τέλεια και απομονωμένα σπιτάκια για ξέγνοιαστες διακοπές με το ταίρι ή τους κοντινούς μας φίλους.

Οι τιμές αφορούν το δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουνίου (12-14), και έχουν υπολογιστεί για δύο άτομα.

Meteora A7stars 

Ένα υπέροχο διαμέρισμα με θέα τα επιβλητικά Μετέωρα, αυστηρά για δύο, για όσους θέλουν λίιιγη ακόμα καραντίνα (αλλά με αλλαγή παραστάσεων). Το βρήκαμε στα 53€ την διανυκτέρευση.

The Secret Place - Πέτρινο Σπίτι στο Πήλιο

Φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα, είναι κουκλίστικο και έχει δύο ορόφους και μια πολύ χαριτωμένη αυλή. Στα 600 μέτρα υψόμετρο, σίγουρα θα νιώσετε ότι αγγίζετε την Νιρβάνα. Το βρήκαμε με 40€ την διανυκτέρευση.

Κτήμα Κουμαριά-Forest residence in Olympus

Το βρήκαμε με 60€ την διανυκτέρευση, και εκτός του ότι οι κριτικές που έχει πάρει είναι όλες διθυραμβικές, θα σου πούμε να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες του. Είναι απλά μαγικό, και ένα σαλέ αυτή τη στιγμή – μετά από όλο αυτό που ζήσαμε – το θέλουμε.

Αρχοντικό 1908

Στο Σκλήθρο της Φλώρινας βρίσκεται αυτό το υπέροχο αρχοντικό, τέλειο για οικογένειες ή παρέες, ενώ κοντά βρίσκονται εγκαταστάσεις για ορειβασία και extreme sports. Το βρήκαμε στα 64€ την διανυκτέρευση.

Kedros Holiday Homes

Στο Νεοχώρι Χαλκιδικής, αυτά τα σπιτάκια προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση – και η ξύλινη κατασκευή τους ενδείκνυται για να ξαπλώνεις απλά στον καναπέ και να μην κάνεις τίποτα. Αλλά δεν κάνεις τίποτα στην φύση, κι αυτό όλοι το έχουμε ανάγκη. Το βρήκαμε στα 70€ την διανυκτέρευση.

Στούντιο στα Ζαγοροχώρια

Με μόλις 49€ την διανυκτέρευση, αυτό το στουντιάκι προσφέρει απίστευτη θέα, είναι διακοσμημένο σαν την πιο χαριτωμένη ανεξάρτητη ταινία (αχ, αυτά τα φωτάκια), και έχει και ωραία αυλίτσα.

Παραθαλάσσια εξοχική κατοικία με μεγάλο κήπο

Στην πανέμορφη Ιτέα, αρκετά κοντά στο κέντρο, αλλά και αρκετά κλειστό με μια υπέροχη αυλή για να έχετε την ησυχία σας, υπάρχει αυτό το τέλειο σπιτάκι. Είναι και κοντά στη θάλασσα, είναι και στα 60€ την διανυκτέρευση, ούτε να το σκεφτόμαστε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v