Απίθανα δωμάτια για να πάρετε τα βουνά

Στο Πήλιο, τον Παρνασσό, τον Ταΰγετο και την Ορεινή Κορινθία, οι τιμές… τραβάν’ την κατηφόρα και η φύση γιορτάζει την άνοιξη.
Απίθανα δωμάτια για να πάρετε τα βουνά

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (2-3/6). Τις καθημερινές, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Στο Πήλιο…



- Στον πανέμορφο Άγιο Λαυρέντιο, η Φωλιά προσφέρει κουκλίστικα δωμάτια στα 45€ το δίκλινο με εξαιρετικό σπιτικό πρωινό.
- Στη Μακρινίτσα, τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Αδάμ προσφέρουν πανοραμική θέα στην πηλιορείτικη φύση και τα νερά του Παγασητικού, και κοστίζουν 42,50€ το δίκλινο με σούπερ πρωινό.
- Στον Άγιο Βλάσση, θα μείνετε στο πετρόχτιστο Αρχοντικό Τέρπου του 18ου αιώνα, σε δωμάτια που κοστίζουν 48€ το δίκλινο (συν 1€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το πρωινό).
- Λίγο έξω από τη Βυζίτσα, η Ραστώνη διαθέτει ατμοσφαιρικά δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 45€ το δίκλινο (συν 5€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το πρωινό).

Στον Ταΰγετο…



- Σε μια από τις πιο ανεξερεύνητες πλαγιές του βουνού, στην καρδιά ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου, το Σέλας στη Σελλασία προσφέρει ρουστίκ στούντιο των 50 τετραγωνικών μέτρων σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 35€ το δίκλινο.
- Στο Εξωχώρι, 7 χιλιόμετρα έξω από την Καρδαμύλη, στην είσοδο ενός υπέροχους φαραγγιού, το Ξενοδοχείο Φαράγγι προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο με φαντασμαγορική θέα στο βουνό, σε τιμές που κυμαίνονται στα 50€ το δίκλινο (συν 4€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το ωραιότατο πρωινό του).

Στον Πάρνωνα…



- Πολύ κοντά στις Καρυές, τα ρουστίκ, όσο και ατμοσφαιρικά, Αραχωβίτικα Καλύβια είναι πέτρινα σπιτάκια με χτιστά κρεβάτια, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 50€ για δύο άτομα, με πρωινό.
- Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά του Πάρνωνα, τον Κοσμά, ο Μαλεάτης Απόλλων προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δίκλινα δωμάτια, που κυμαίνονται στα 44,50€ το δίκλινο.

Στην Ορεινή Κορινθία…



- Το υπέροχο Αρχοντικό Κεφαλάρι, στο ομώνυμο χωριό, έχει δωμάτια διακοσμημένα με πέτρα και ξύλο, σε τιμές που ξεκινούν από 42€ το δίκλινο, με φανταστικό πρωινό.
- Στα Μεσαία Τρίκαλα, το (όνομα και πράγμα) Σαλέ των Χρωμάτων προσφέρει γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια στα 45€ το δίκλινο με καταπληκτικό πρωινό.
- Ο Ξενώνας Καστανιά, στο ομώνυμο χωριό, μας φιλοξενεί σε ευρύχωρα δωμάτια με συγκλονιστική θέα στα καταπράσινα τοπία γύρω τους. Το δίκλινο εδώ δεν ξεπερνά τα 50€.
- Οι σούπερ ατμοσφαιρικές, πετρόχτιστες σουίτες της Πηγής Ταρλαμπά στα Άνω Τρίκαλα απλώνονται σε ξεχωριστά επίπεδα και κοστίζουν 50€ για δύο άτομα, με σούπερ πρωινό.

Στον Παρνασσό…



- Τα κουκλίστικα δωμάτια και οι ατμοσφαιρικές σοφίτες του Ξενώνα Μαυροδήμος στην Αγόριανη δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 34€ με ωραιότατο πρωινό.
- Στο Σερνικάκι της Άμφισσας, το Κελάρι προσφέρει ευρύχωρα στούντιο με κουζινάκιστα 38,25€ το δίκλινο (συν 4€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το πρωινό).
- Σε ένα από τα λιγότερο γνωστά χωριά του Παρνασσού, το σταματημένο στον χρόνο Χρισσό, ο ομώνυμος ξενώνας έχει όμορφα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 48€ το δίκλινο (συν 5€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το πρωινό).
- Το Χάνι του Ζεμενού, στο Ζεμενό της Αράχωβας (το κέντρο της οποίας απέχει 5 χιλιόμετρα από εδώ) έχει ευρύχωρα, περιποιημένα δωμάτια στα 30€ το δίκλινο (συν 5€ κατ’ άτομο προαιρετικά για το πρωινό).
- Αν προτιμάτε να μείνετε μέσα στην Αράχωβα, ο Ξενώνας Ίρις διαθέτει όμορφα, χρωματιστά δωμάτια και ιδιωτικό πάρκινγκ (μη γελάτε, μπορεί να γίνει εφιάλτης στην Αράχωβα) σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 35€ το δίκλινο με ωραιότατο πρωινό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v