Σε αυτά τα δωμάτια θα απολαύσεις ιδιωτικό τζακούζι

Από το Πήλιο μέχρι το Ναύπλιο, βρήκαμε μοντέρνα και παραδοσιακά δωμάτια για να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση σε μια ζεστή μπανιέρα με τζακούζι.
Σε αυτά τα δωμάτια θα απολαύσεις ιδιωτικό τζακούζι

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το ιδιωτικό τζακούζι είναι πολυτέλεια, όχι όμως απαραίτητα απρόσιτη. Πολλώ δε μάλλον όταν συνδυάζεται με διαμονή σε άνετα και φιλόξενα δωμάτια εντός και εκτός των τειχών της πόλης.

Στα παρακάτω ξενοδοχεία η πολυτέλεια αυτή γίνεται προσιτή, και το έναυσμα δίνεται για ρομαντικά ΣΚ με πολλές… μπουρμπουλήθρες και χαλάρωση.

* Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για την «εβδομάδα του Βαλεντίνου» (κλείσιμο ματιού), τα Σαββατοκύριακα οι τιμές ενδέχεται να αλλάζουν.  

Hotel Filoxenia & Spa
Καλάβρυτα, 59€ για ένα δίκλινο με πρωινό



Κοντά στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, η… φιλοξενία περιλαμβάνει διαμονή σε άνετα δωμάτια με μοντέρνα και cosy διακόσμηση, μπαλκόνι και θέα την πόλη ή το βουνό, τηλεόραση, και μπανιέρα με υδρομασάζ σε συγκεκριμένα δωμάτια - τα Elegant και Sixties.

Athens Atrium Hotel & Jacuzzi Suites
108€ για ένα executive δωμάτιο  



Μια ανάσα από την Ακρόπολη και την Πλάκα σε ήσυχη γειτονιά, το ξενοδοχείο διαθέτει άνετα δωμάτια με μπανιέρα-υδρομασάζ ή ντους με υδρομασάζ, μοντέρνα επίπλωση, παροχές για καφέ ή τσάι και ορθοπεδικά στρώματα για να ισιώσει το κορμάκι σας.

Klymeni Traditional Homes
Ναύπλιο, 86€ για ένα Deluxe Στούντιο



Σε μια έκταση 30 στρεμμάτων στο πάντα ρομαντικό Ναύπλιο με άφθονο πράσινο από ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα και πηγές, τα παραδοσιακά σπιτάκια του ξενοδοχείου διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση και τζάκι στο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, παραδοσιακά χειροποίητα έπιπλα, μπαλκόνι με θέα, και μπάνιο με ευρύχωρη μπανιέρα υδρομασάζ.

Ξενώνας Βαθύσκια
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, 81€ για ένα superior δίκλινο με τζάκι και πρωινό 



Κοντά στο Ξυλόκαστρο, τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν θέρμανση, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο, ενώ αρκετά εξ αυτών εξοπλίζονται με τζάκι και μπανιέρα με υδρομασάζ ή ντους με υδρομασάζ.

Pandion Luxury Boutique Hotel & Suites
Νεοχώρι, 125€ για μια Deluxe Junior Σουίτα με πρωινό



Με υπέροχο φόντο την πάντα πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, το πετρόκτιστο ξενοδοχείο στο Νεοχώρι προσφέρει κομψά και παραδοσιακά επιπλωμένα δωμάτια με τζάκι, τηλεόραση, μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στη λίμνη και μπανιέρα-υδρομασάζ στον χώρο του δωματίου.

Archontiko Metsovou Luxury Boutique Hotel
Μέτσοβο, 87€ για ένα deluxe δίκλινο με τζάκι με πρωινό



Αυτό το νεόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο του Μετσόβου ατενίζει την οροσειρά της Πίνδου και διαθέτει μοντέρνα και άνετα δωμάτια με κλιματισμό, μπανιέρα-υδρομασάζ, θέα στο βουνό ή στην πισίνα, τζάκι και όλες τις ανέσεις (ψυγείο, μίνι μπαρ κ.α.).

Ξενοδοχείο Γιαμάνδες
Ελάτη, 127€ για μια Junior Σουίτα



Στο γραφικό χωριό της Ελάτης, προσφέρει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με θέα στο βουνό, αλλά και σουίτες με τζάκι και μπανιέρα- υδρομασάζ, τηλεόραση, μοντέρνα επίπλωση και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Althea Mansion Hotel
Πορταριά, 89€ για μια σουίτα με τζάκι



Σε κεντρική τοποθεσία στην Πορταριά στο βουνό των Κενταύρων, το Althea προσφέρει πολυτελή δωμάτια με ξύλινο δάπεδο, ατμοσφαιρικό φωτισμό, δορυφορική τηλεόραση, κρεβάτι με ουρανό, τζάκι και μπανιέρα –υδρομασάζ στις σουίτες του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v