Τέλεια δωμάτια στο κύμα κάτω από 60€

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, αλλά και στη Ρόδο και την Κάλυμνο, βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια από 35€ ως 60€ το δίκλινο για τον Αύγουστο. Ναι, αλήθεια.
 

Τέλεια δωμάτια στο κύμα κάτω από 60€

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου.

Το Παλιό
Άγιος Νικόλαος Μεσσηνίας, τηλ.: 27210 78157
Τιμή: 60€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δύο λεπτά με τα πόδια από την παραλία, αυτός ο συμπαθέστατος ξενώνας προσφέρει λιτά (από άποψη διακόσμησης) αλλά αξιοπρεπέστατα δωμάτια –κάποια εξ αυτών με θέα θάλασσα. Ο Άγιος Νικόλαος συγκεντρώνει γύρω του μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Πελοποννήσου, και είναι επίσης πολύ κοντά στη δημοφιλέστατη Στούπα και τα εντυπωσιακά τοπία –και νερά− της Μάνης.

Kafiona Guesthouse
Πύργος Διρού, τηλ.: 2733 051004
Τιμή: 50€ το δίκλινο, 60€ το οικογενειακό δωμάτιο τεσσάρων ατόμων
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μιλώντας για τη Μάνη, στο λακωνικό της κομμάτι αυτή τη φορά, 500 μέτρα από την θάλασσα, ο όμορφος αυτός ξενώνας διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια που φιλοξενούν και τα κατοικίδιά σας. Συν ότι βρίσκεται σε σημείο ιδανικό για να βολτάρετε στα χωριά της Μάνης, να κάνετε βαρκάδα στα σπήλαια του Διρού, και να βουτήξετε στα φαντασμαγορικά νερά του Κότρωνα, της Κοκκάλας, και του Λιμενίου.

Διαμερίσματα Κτενά
Παραλία Καστρί, Πλατανιάς, Πήλιο, τηλ.: 24230 71345
Τιμή: 55€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε μια από τις λιγότερο γνωστές παραλίες του Πηλίου, από την πλευρά που βρέχεται από το Αιγαίο, αυτά τα λιτά αλλά περιποιημένα και ευρύχωρα διαμερίσματα απέχουν τρία λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα, στην οποία απολαμβάνουν ωραιότατη θέα από τα μπαλκονάκια τους. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ, ενώ τα χωριά του Νότιου Πηλίου (ο Λαύκος, το Τρίκερι, το Χόρτο) είναι λίγα λεπτά οδήγησης μακριά.

Aegeus
Χορευτό, Πήλιο, τηλ.: 2426 022778
Τιμή: 50€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δυο λεπτά με τα πόδια από μια εκ των ωραιότερων παραλιών του Πηλίου, το Aegeus έχει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν σε έναν καταπράσινο κήπο ή στη θάλασσα. Βρίσκεται, δε, σε θέση ιδανική για να εξερευνήσετε υπέροχα χωριά σαν τη Ζαγορά, τον Κισσό, το Μούρεσι και την Τσαγκαράδα.

Theodore Apartments
Ζαχάρω Ηλείας, τηλ.: 2625 031724
Τιμή: 45€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τέσσερα λεπτά από την αμμουδιά της Ζαχάρως –που είναι τμήμα της ατέλειωτης παραλίας την οποία οι Αθηναίοι έχουμε μάθει να αποκαλούμε Καϊάφα− το Theodore Apartments προσφέρει λιτά αλλά πεντακάθαρα και προσεγμένα στούντιο με κουζινάκι. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ, ενώ η θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε μία από τις λιγότερο γνωστές γωνιές της Πελοποννήσου –τα highlight της οποίας έχουμε συγκεντρώσει εδώ:
Ηλεία: Διαδρομές στην άγνωστη Πελοπόννησο

Voula Ilias Studios
Πάνορμος Καλύμνου, τηλ.: 697 068 8280
Τιμή: 35€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Κουκλίστικα, ευρύχωρα δωμάτια γύρω από την πισίνα του συγκροτήματος, που απέχει έξι λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν το δικό τους καλά εξοπλισμένο κουζινάκι και μπαλκόνι με θέα στην πισίνα. Δύο από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Καλύμνου, το Καντούνι και τα Λινάρια απέχουν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από εδώ.

Afroditi Hotel – Studios
Μασούρι, Κάλυμνος, τηλ.: 2243 047420
Τιμή: 38€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δύο λεπτά με τα πόδια από την παραλία, αυτά τα όμορφα, φωτεινά και ευρύχωρα στούντιο αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους την Τέλενδο απέναντι και τα επιβλητικά βράχια που μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από την θάλασσα. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ, ενώ το προσωπικό μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τις επιλογές πεζοπορίας και αναρρίχησης για τις οποίες φημίζεται η Κάλυμνος.

Voula Studios
Χαράκι, Ρόδος, τηλ.: 2244 051381
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Λιγότερα από εκατό μέτρα μακριά από την παραλία, και 15 χιλιόμετρα από την εντυπωσιακή Λίνδο, βρίσκουμε αυτά τα συμπαθητικά στούντιο, που διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και καλά εξοπλισμένο κουζινάκι. Τα κατοικίδιά σας μένουν επίσης εδώ μαζί σας δωρεάν. Στα δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ θα βρείτε το Κάστρο Φερακλού, που έχτισαν οι Ιωαννίτες ιππότες τον 15ο αιώνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v