Βρήκαμε δωμάτια ως 40€ στην Πελοπόννησο

Ούτε ένα, ούτε δύο… 17 ωραιότατα δωμάτια με κάτω από 40€ το δίκλινο βρήκαμε για τα προσεχή ΣΚ σας στην Πελοπόννησο.
Βρήκαμε δωμάτια ως 40€ στην Πελοπόννησο

της Ηρώς Κουνάδη

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (1-2/6). Αν έχετε τη δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Στις ακτές της Μεσσηνίας

- Τα γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια του Angelika στον Άγιο Ανδρέα, πολύ κοντά στην Κορώνη, δεν ξεπερνούν τα 30€ το δίκλινο με θέα θάλασσα.
- Στο Πεταλίδι, πολύ κοντά στην θάλασσα, το Anastasios Olive Garden προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα στούντιο με 32€ το δίκλινο.
- Επίσης στο Πεταλίδι, υπέροχα και ευρύχωρα είναι τα Erato Apartments, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 37,50€ το δίκλινο με θέα στον κήπο, ή 40,50€ με θέα στη θάλασσα.
- Στο ορεινό χωριουδάκι που λέγεται Πολιανή, περί τα 20 λεπτά από την Καλαμάτα, το Green’s House θα γίνει το δικό σας μικρό σπίτι στο λιβάδι, με 39€ για δύο άτομα.



Στο Γύθειο και τη Μάνη…

- Το Aeolos Hotel Apartments στο Μαυροβούνι, πολύ κοντά στο Γύθειο, διαθέτει πανέμορφα στούντιο στα 36€ το δίκλινο (συν 3€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό).
- Επίσης στο Μαυροβούνι, το Ξενοδοχείο Milton προσφέρει στην ίδια τιμή, 36€ το δίκλινο, περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα.
- Στο κέντρο του Γυθείου, επάνω στην παραλιακή περαντζάδα, το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Γύθειο προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, κάποια με θέα στη θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο.
- Ευρύχωρα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με πέτρινους τοίχους διαθέτει το Πύργοι Εδέμ στον Πύργο Διρού, στη Μάνη, με 40€ το δίκλινο.



Στην Αρχαία Ολυμπία και τα πέριξ…

- Το Mellia, λίγα βήματα μακριά από την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, προσφέρει πεντακάθαρα, περιποιημένα δωμάτια στα 37€ το δίκλινο.
- Ωραιότατη επιλογή επίσης στην Ολυμπία είναι και το Ξενοδοχείο Ηρακλής, τα λιτά αλλά άνετα και φροντισμένα δωμάτια του οποίου θα σας κοστίσουν 38€ το δίκλινο.
- Στη Ζαχάρω, βάση ιδανική για να εξερευνήσετε τη λίμνη και την παραλία του Καϊάφα, αλλά και την Αρχαία Ολυμπία και την ορεινή Ανδρίτσαινα και τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, τα Theodore Apartments και Olympion Village Studios, έχουν ωραιότατα στούντιο στα 36€ το δίκλινο.
- Μιλώντας για την Ανδρίτσαινα, το Θεοξένια εδώ προσφέρει όμορφα, ηλιόλουστα δωμάτια στα 39€ το δίκλινο.



Στο Κυπαρίσσι και τη Μονεμβασιά

- Στο υπέροχο, παραθαλάσσιο Κυπαρίσσι, το Kyfanta Hotel διαθέτει μεγάλα, φωτεινά στούντιο το καθένα με τη δική του αυλίτσα στα 32€ το δίκλινο.
- Το Maviria, 4 χιλιόμετρα από το Κάστρο της Μονεμβασιάς, προσφέρει επίσης ευρύχωρα στούντιο που φιλοξενούν και τα κατοικίδιά σας, με 35€ το δίκλινο.
- Ωραιότατα είναι και τα δωμάτια του Avra Hotel, στο Κυπαρίσσι, στα 36€ το δίκλινο.
- Τα κουκλίστικα στούντιο του Romeo’s House βρίσκονται στη Γέφυρα, ακριβώς απέναντι από το βράχο της Μονεμβασιάς, και κοστίζουν 40€ το δίκλινο.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v