5 all inclusive ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές

Πισίνα, παραλίες, άφθονο παιχνίδι και μπουφέδες για όλους. Πέντε οικογενειακά ξενοδοχεία που τα έχουν όλα και συμφέρουν.
5 all inclusive ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές

Ετοιμάζεστε για διακοπές με τα πιτσιρίκια και έχετε στην άκρη ένα ποσό για να κάνετε «όλα σε ένα» διακοπές μαζί τους; Τότε τα παρακάτω ξενοδοχεία θα καλύψουν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων σε δραστηριότητες, παιχνίδι, φαγητό και ποτό.

Dolphin Bay

 



Γαλησσά και Ντελαγκράτσια δε θα σας έρθει συγκοπή, μιας και αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε οικογενειακώς στη Σύρο, το Dolphin Bay θα φιλοξενήσει εσάς και τα πιτσιρίκια στον Γαλησσά και θα αποτελέσει ένα ιδανικό ορμητήριο με όλες τις ανέσεις. Τι θα βρείτε εδώ; Πισίνα και νεροτσουλήθρες με επίβλεψη ναυαγοσώστη, γήπεδο τένις για μικρούς και μεγάλους, ισορροπημένο παιδικό μενού, δωρεάν πρωινό σε μπουφέ και δείπνο, παιδική γωνία τηλεόρασης, εξωτερική παιδική χαρά και εσωτερικός παιδότοπος για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι μερικές από τις προσφερόμενες παροχές. Στα μπόνους που δίνουν έξτρα ενδιαφέρον στη διαμονή σας εδώ, το δωρεάν ποπ κορν και παγωτό στο χώρο της πισίνας από 10.00 μέχρι 18.00 αλλά και ο pet friendly χαρακτήρας του ξενοδοχείου, για να μη χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας τετράποδο.

Για πακέτο πλήρους διατροφής, η διαμονή σε δωμάτιο 4 ατόμων κοστίζει 149€ ανά διανυκτέρευση για ελάχιστο αριθμό διανυκτερεύσεων τις 3. Αν κρατήσετε δεύτερο δωμάτιο για παιδιά 0-12 ετών έχετε έκπτωση 30% (31/08-30/09) για ελάχιστη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων, ενώ έως δύο παιδιά κάτω από 12 ετών μπορούν να μείνουν δωρεάν στο ίδιο δωμάτιο με εσάς, και δικαιούνται δωρεάν πρωινό σαν οικογένεια, για ελάχιστη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων. Περισσότερα εδώ.

Grecotel Casa Marron

 



Στην Λακόπετρα Πελοποννήσου η αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel έχει στήσει ένα υπέροχο συγκρότημα all inclusive με παραλία ιδανική για παιδιά, πισίνα για παιδιά και μωρά, νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, μεγάλους κήπους με γρασίδι, δωμάτια κατάλληλα για οικογένειες, υπηρεσία baby sitting, εστιατόριο με βρεφικές τροφές, αλλά και ένα σωρό δημιουργικές δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής για μικρούς σεφ. Για τους fit γονείς, τα πρωινά διοργανώνονται sessions γυμναστικής ενώ στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, beach volley, τένις κ.α.

Το all inclusive πακέτο στο Casa Marron περιλαμβάνει πρωινό με μπουφέ αμερικάνικου τύπου, πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ, σνακς σε επιλεγμένες ώρες, καφεδάκι και γλυκίσματα, δείπνο με δωρεάν κρασί ή μπύρα, ποτά, αλλά και ένα σωρό δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους από το πρωί μέχρι το βράδι.

Οι τιμές ξεκινούν από 270€ ανά διανυκτέρευση, για ελάχιστη διαμονή 4 νυχτών, σε ένα δωμάτιο με θέα θάλασσα για τρία άτομα. Δείτε αναλυτικά τις τιμές των δωματίων εδώ.

Delfinia Resort Hotel

 



Στην ήσυχη περιοχή των Κολυμπίων στη Ρόδο, ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για τις τέλειες οικογενειακές διακοπές. Με μια μεγάλη πισίνα για τους ενήλικες, δύο πισίνες με τσουλήθρα για τα παιδιά, mini ντίσκο, παιδική χαρά και εγκαταστάσεις για μίνι γκολφ, βόλεϊ και τραπέζια πινγκ πονγκ οι μέρες των διακοπών γεμίζουν πριν καν το καταλάβετε κι εσείς και τα πιτσιρίκια σας. Αν θέλετε να βγείτε λίγο παραέξω, η παραλία είναι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο για τις βουτιές σας εκτός πισίνας.

Το all inclusive πακέτο περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ, σνακ και δείπνο σε μπουφέ, καφεδάκι για τους μεγάλους, και ποτά και ροφήματα στο Δελφίνια Pool Bar, όπως σόδα, χυμοί φρούτων (ανανά, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, μήλο), λευκό κρασί, ροζέ κρασί, μπύρα, ούζο αλλά και κάποια κοκτέιλ. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Για διαμονή σε ένα τετράκλινο δωμάτιο (2 ενήλικες και 2 παιδιά), το all inclusive κόστος ανέρχεται στα 107€ ανά διανυκτέρευση, ενώ για διαμονή σε standard δίκλινο (2 ενήλικες και 1 παιδί) το κόστος διαμορφώνεται στα 93€ ανά διανυκτέρευση. Δείτε αναλυτικά τις τιμές των δωματίων εδώ.

Belvedere Aeolis Hotel

 



Σε ένα από τα ομορφότερα – ίσως το ομορφότερο – χωριό της Λέσβου, τη Μήθυμνα ,το Belvedere Aeolis Hotel προσφέρει άκρως ελκυστικά all inclusive πακέτα για όλη την οικογένεια. Περιλαμβάνουν πλην της διαμονής, όλα τα γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ζεστά/κρύα σνακ, κεικ και παγωτά, ποτά και χυμούς, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και του τζακούζι και ημερήσιες δραστηριότητες όπως αερόβια γυμναστική, παιχνίδια για τα πιτσιρίκια, πινγκ πονγκ, βελάκια κ.α. Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 πισίνες, την κεντρική, την παιδική, διαμορφωμένη για παιδιά και την πισίνα υπερχείλισης, αποκλειστικά για ενήλικες, ενώ στον χώρο υπάρχει και παιδική χαρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας στην παραλία του ξενοδοχείου, αράζοντας στις ξαπλώστρες με ομπρέλα.

Το κόστος διαμονής διαμορφώνεται στα 130€ ανά διανυκτέρευση σε ένα standard δίκλινο δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και θέα στη θάλασσα, για πλήρη διατροφή ή στα 100€ για διαμονή με πρωινό. Δείτε αναλυτικά τις τιμές των δωματίων εδώ.

Golden Coast Hotel & Bungalows

 



Για εσάς που θέλετε κάτι πιο κοντινό, να ας πούμε μέχρι τον Μαραθώνα, αυτό το παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην αμμώδη χρυσή ακτή του Μαραθώνα είναι ό,τι πρέπει. Διαθέτει τρεις εξωτερικές πισίνες, πισίνα για παιδιά, παιδική χαρά, φροντίδα παιδιών με έξτρα χρέωση, παιδική λέσχη, ανοικτά γήπεδα τένις, 2 εστιατόρια και 2 pool bar ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Τάφος και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Μαραθώνα για να συνδυάσετε διακοπές με επιμόρφωση για τα πιτσιρίκια.

Το all inclusive πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρωινό, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ, ποτά και ελεύθερη κατανάλωση ροφημάτων στο εστιατόριο με τα γεύματα ή στο pool & beach bar, σνακ, πετσέτες θαλάσσης για την παραλία ή την πισίνα, πινγκ πονγκ, τένις, μίνι γκολφ, μπάσκετ και μίνι ποδόσφαιρο, ημερήσιο πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας, παραδοσιακή ελληνική βραδιά με χορούς, μίνι κλαμπ για παιδιά σε ξεχωριστό χώρο και πολλά ακόμα.

Οι all inclusive τιμές διαμορφώνονται στα 175€ ανά διανυκτέρευση, για ένα superior double δωμάτιο για 2 ενήλικες και ένα παιδί. Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τα δωμάτια εδώ.

 

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v