ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και πλούσια δώρα

Λάβετε μέρος στη μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και κερδίστε... οινική δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ.   

Μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και πλούσια δώρα

Όσοι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάτι, θα έχουν συχνά νιώσει την ανάγκη να πουν τη γνώμη τους ή να κοινοποιήσουν τις απόψεις τους γύρω από το το hobby τους. Ο ευκολότερος τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μέσω σχετικής έρευνας.

Το In2life δίνει την ευκαιρία στους απλούς λάτρεις του κρασιού, αλλά και στους οινογνώστες να μοιραστούν με τους ειδικούς τη γνώμη τους για θέματα που "καίνε" την ελληνική οινοπαραγωγή.    

Η παρούσα έρευνα υλοποιείται με πρωτοβουλία του ελληνικού οινικού κλάδου και έχει στόχο να καταγράψει τις απόψεις των Ελλήνων καταναλωτών για το εμφιαλωμένο, επώνυμο ελληνικό κρασί. Η γνώμη σας είναι πραγματικά σημαντική και η συμμετοχή σας στην έρευνα θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο του κλάδου.

Συμπληρώνοντας το online ερωτηματολόγιο συμμετέχετε αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ σε αγορές ελληνικών κρασιών από το κατάστημα Βανίλια - Κανέλα, Λ. Ριανκούρ 73, 11523, Αθήνα, τηλ. 210 6925940.
 
Λάβετε μέρος στην έρευνα μέσω της σχετικής φόρμας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v