ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και πλούσια δώρα

Λάβετε μέρος στη μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και κερδίστε... οινική δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ.   

Μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και πλούσια δώρα

Όσοι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάτι, θα έχουν συχνά νιώσει την ανάγκη να πουν τη γνώμη τους ή να κοινοποιήσουν τις απόψεις τους γύρω από το το hobby τους. Ο ευκολότερος τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μέσω σχετικής έρευνας.

Το In2life δίνει την ευκαιρία στους απλούς λάτρεις του κρασιού, αλλά και στους οινογνώστες να μοιραστούν με τους ειδικούς τη γνώμη τους για θέματα που "καίνε" την ελληνική οινοπαραγωγή.    

Η παρούσα έρευνα υλοποιείται με πρωτοβουλία του ελληνικού οινικού κλάδου και έχει στόχο να καταγράψει τις απόψεις των Ελλήνων καταναλωτών για το εμφιαλωμένο, επώνυμο ελληνικό κρασί. Η γνώμη σας είναι πραγματικά σημαντική και η συμμετοχή σας στην έρευνα θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο του κλάδου.

Συμπληρώνοντας το online ερωτηματολόγιο συμμετέχετε αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ σε αγορές ελληνικών κρασιών από το κατάστημα Βανίλια - Κανέλα, Λ. Ριανκούρ 73, 11523, Αθήνα, τηλ. 210 6925940.
 
Λάβετε μέρος στην έρευνα μέσω της σχετικής φόρμας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v