Superman και Batman επιστρέφουν!

Απο τις... super δεκαετίες του ’50 και του ’60 μας έρχονται οι νέοι(;) ήρωες της Annubis Comics, η οποία ανέλαβε για την Ελλάδα την έκδοση των νέων σειρών της DC. Οι ”Superman: Birthright” και ”Batman: Hush” αναπλάθουν τους μύθους των διάσημων υπερηρώων και υπόσχονται... αναπολήσεις.
Superman και Batman επιστρέφουν!

Για τους λάτρεις των υπερηρώων ή απλώς για τους αναπολούντες την... νεότητά τους, η ”Anubis Comics” εκδίδει ένα ακόμη μηνιαίο περιοδικό κόμικς.

Πρόκειται για σειρά της DC που αναπλάθονται οι γνωστές ιστορίες διάσημων υπερηρώων, όπως ο Superman και ο Batman.

Στη σειρά ”Superman: Birthright” παρουσιάζονται με πρωτότυπο τρόπο οι απαρχές του πρώτου και δημοφιλέστερου υπερήρωα όλων των εποχών. Σε ένα εντυπωσιακό κόμιξ με μοντέρνο σενάριο και χαρακτηριστικά ”αμερικανικό” σκίτσο, παρακολουθούμε τα γεγονότα που οδήγησαν το νεαρό Κλαρκ Κεντ στην απόφαση να γίνει ο Σούπερμαν, καθώς και την πρώτη του δοκιμασία ως προστάτης της Μητρόπολης.

Η δεύτερη σειρά τιτλοφορείται ”Batman: Hush” και περιγράφει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του σκοτεινού προστάτη της Γκόθαμ Σϊτυ.

Πέρα από τα κόμιξ, στο ”DC Universe magazine” θα βρίσκετε κάθε μήνα πλούσια αρθρογραφία σχετικά με το σύμπαν της DC, καθώς και νέα και προϊόντα από το χώρο των κόμιξ, όπως νέες κυκλοφορίες, ταινίες, memorabilia κ.ά.

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού διοργανώνεται μεγάλος διαγωνισμός με συλλεκτικά δώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v