Πού θα κάνω πατινάζ στον πάγο στην Αθήνα;

Διπλό άξελ δεν θα μάθεις να κάνεις, ο Κωστάλας δεν θα εμφανιστεί ξαφνικά να αφηγείται τι κάνεις, αλλά θα περάσεις τέλεια.

Το πατινάζ, αν το έχεις κάνει ποτέ, θα ξέρεις ότι είναι σούπερ διασκεδαστικό. Αν δεν το έχεις κάνει, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα, και αν φοβάσαι να το κάνεις, σου λέμε ότι δεν έχεις κανένα λόγο. Το πέσιμο στον πάγο δεν πονάει (εκείνη την στιγμή), και η αίσθηση που θα νιώσεις μόλις καταφέρεις να βρεις την ισορροπία σου δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Ωραία τώρα όλα αυτά περί πατινάζ και πόσο διασκεδαστικό είναι. Πού θα το κάνουμε όμως;

Στο παγοδρόμιο Athens Heart
Πειραιώς 186, Ταύρος, τηλ: 6940 665 707
Το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών και είναι σε θέση να φιλοξενήσει πατινέρ, γονείς και φίλους σε έναν άνετο και όμορφο περιβάλλοντα χώρο, καθώς υπάρχει ειδικός χώρος φιλοξενίας με οπτική επαφή στην παγοπίστα, μεγάλος άνετος χώρος για την ενοικίαση παγοπεδίλων με ντουλάπια για φύλαξη αντικειμένων καθώς και χώρος αποδυτηρίων για τους αθλητές. Το παγοδρόμιο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, είναι κλειστό, χωρίς να επιτρέπει στις καιρικές συνθήκες όλο το έτος να επηρεάζουν την άψογη ποιότητα του πάγου. Βρίσκουμε έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο πατινάζ. Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό μας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Ανοίγει στις 15.00 τις καθημερινές, και στις 11.00 τα σαββατοκύριακα, και παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 23.00.

Στο παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής
Tηλ.: 210 7282000
Στον ιδιαίτερο χώρο του «Αιθρίου» του Μεγάρου, θα φιγουράρει και φέτος το παγοδρόμιο της Ice Arena με παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό μας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Υπάρχει φυσικά πάντα η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος για τους αρχάριους, διάρκειας 15’ και κόστους 10€, για την εκμάθηση των βασικών τεχνικών του πατινάζ στον πάγο. Το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει φέτος από την 1 Δεκεμβρίου 2018 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2019.

Στο παγοδρόμιο Village
Θηβών 228 & Παρνασσού, 18233, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, τηλ: 210 4256087
Για έκτη χρονιά, στον προαύλιο χώρο του «Village shopping and more», δίπλα από τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τον παιδότοπο του εμπορικού κέντρου, φιγουράρει το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρακτική τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό μας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Η πίστα θα λειτουργεί από τέλη Νοεμβρίου έως και τα μέσα Φεβρουαρίου 2019.

Στο παγοδρόμιο Escape Center
Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον, τηλ: 210 2380903
Για 8η χρονιά, το πανέμορφο ανοιχτό παγοδρόμιο από την Ice Arena θα αναλάβει να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο μας με χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά. Από 21 Νοεμβρίου έως και τέλη Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 16:00 – 23:00 και σαββατοκύριακα και αργίες από τις 11:00 – 23:00 για ατελείωτη διασκέδαση στον πάγο στο Ίλιον. Το Escape Center διαθέτει θέσεις δωρεάν υπαίθριου πάρκινγκ.

Στο παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ
"Καρδιά" του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ αποτελεί το παγοδρόμιο επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Η λειτουργία του παγοδρομίου ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Η είσοδος στο παγοδρόμιο θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ. Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι διαθέσιμη ανά εβδομάδα: ξεκινά κάθε Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι και αφορά την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρχουν διαθέσιμα παγοπέδιλα, αλλά μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v