Μαθήματα χορού στην Αθήνα, φτηνά ή δωρεάν

Αν θες να μάθεις να χορεύεις, αλλά δεν μπορείς να δώσεις πολλά χρήματα, βρήκαμε μαθήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Μαθήματα χορού στην Αθήνα, φτηνά ή δωρεάν

Ο χορός δεν είναι απλά ένα χόμπι, και σίγουρα δεν είναι απλά ένα σπορ. Ναι, μας γυμνάζει και είναι ωραίος τρόπος να περνάμε την ώρα μας, αλλά είναι τόσα παραπάνω. Είναι επικοινωνία, είναι έκφραση, είναι τρόπος να γνωρίσουμε ανθρώπους, να έρθουμε σε επαφή. Ο χορός είναι μαγεία. Και επειδή καμία οικονομική κρίση δεν μπορεί να μας στερεί την μαγεία, βρήκαμε μαθήματα χορού στην πόλη σε πολύ οικονομικές τιμές—ή και δωρεάν.

Στο Tango Factory
Αν το τάνγκο είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, τότε το Tango Factory έχει πολλά ενδιαφέροντα μαθήματα και events για εσένα. Το μάθημα κοστίζει 7€, αλλά από τις 16 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή, διοργανώνονται και δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο. Το Tango Factory βρίσκεται στην οδό Παγγαίου 6, στον Κεραμεικό, και για όλα τα (πολλά) events που διοργανώνει ενημερώνεστε και από την σελίδα του στο Facebook.

Με την ομάδα Athens Boogie
Μια ιδιαίτερα δραστήρια ομάδα, που οργανώνει συνεχώς events και σεμινάρια σχετικά με πολλά είδη χορών. Από Ιανουάριο ξεκινούν εγγραφές και για νέα τμήματα αρχαρίων. Το κόστος συμμετοχής είναι ελάχιστο, ενώ λεπτομερώς όλες τις εκδηλώσεις που έρχονται (και πού θα βρίσκονται) μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, με ένα κλικ εδώ.

Με τους Athens Lindy Hop
Κάθε Τετάρτη, στο Lost and Found του Κεραμεικού, η ομάδα Athens Lindy Hop μας μαθαίνει δωρεάν να χορεύουμε Swing. Παραδίδονται στην σχολή τους μαθήματα για πολλά είδη, από Τσάρλστον μέχρι κλακέτες, και το μάθημα κοστίζει 12,50€. Για περισσότερα μαθήματα, ισχύουν προσφορές, ενώ συμβαίνουν συχνά και workshops.

Χορευτικός Τομέας Ε.Μ.Π.
Ο Χορευτικός Τομέας είναι ένα νεανικό, ζωντανό και πολυπληθές χορευτικό συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1990 και λειτουργεί υπό την αιγίδα του μουσικού τμήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον χώρο των κοινωνικών χορών (ανεξαρτήτως ηλικίας και φοιτητικής ιδιότητας). Τα μαθήματα είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Χορευτικού Τομέα του Πολυτεχνείου. Οι χοροί που διδάσκονται διακρίνονται σε Ελληνικούς (Παραδοσιακούς, Κρητικούς) και Ξένους (Latin-Ballroom, Salsa).
Για online εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v