ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Η Αθήνα σπάει το Ρεκόρ Γκίνες για μάχη με νεροπίστολα

Το Waterboom Festival έρχεται το καλοκαίρι, στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και φιλοδοξεί να κάνει ρεκόρ Γκίνες.

Η Αθήνα σπάει το Ρεκόρ Γκίνες για μάχη με νεροπίστολα

Με το θερμόμετρο στα κόκκινα, στην καρδιά του καλοκαιρού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας. Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο Fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνας.

30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη non stop μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου μπουγέλου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue, αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, καθοδηγούν, δίνουν τον παλμό και κάνουν χαμό. Εν τω μεταξύ, στα δύο stages του Waterboom Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts.

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ.

Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ –που προς το παρόν κατέχει το University of California– και το Guinness να βαφτεί με χρώμα Ελληνικό.

Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival και τονώνουν δυναμικά.

Διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr

Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Media Markt | Reload | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Τεχνόπολη | My Market | Metro Cash & Carry | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Shell – BP – EKOΤιμές εισιτηρίων

Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ και φθάνουν τα 20 ευρώ.
Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές των early bird εισιτηρίων και αγοράστε ΕΓΚΑΙΡΑ το εισιτήριο σας. Οι τιμές των early bird εισιτηρίων αναλυτικά:

One Day εισιτήριο | Early bird: 10 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

Weekend εισιτήριο | Early bird: 17 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

VIP One Day εισιτήριο | Early bird: 20 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Πρόσβαση στην VIP εξέδρα + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ένας ωκεανός χωρίς άγνωστα τέρατα θα ήταν ύπνος δίχως όνειρα."

Τζων Στάινμπεκ

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2