Ταχυδακτυλουργικά τρικ για εύκολες συγκινήσεις

Θέλετε να ενθουσιάσετε πιτσιρίκια και ενήλικες με τις μαγικές σας δυνάμεις; Έχουμε πέντε ταχυδακτυλουργικά τρικ που μπορείτε να μάθετε πανεύκολα.
Ταχυδακτυλουργικά τρικ για εύκολες συγκινήσεις
Κόψτε μια μπανάνα με τη δύναμη του μυαλού σας…



…βασικά με τη δύναμη του μυαλού σας και τη βοήθεια μιας καρφίτσας. Ξεφλουδίζετε την μπανάνα και αποκαλύπτεται ότι είναι ήδη κομμένη σε κομμάτια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού σας.

Κάντε το νερό να παγώσει…



Πώς γίνεται: Βάζετε ένα μπουκαλάκι με νερό στην κατάψυξη, και το αφήνετε για μιάμιση-δύο ώρες –δεν θέλετε να γίνει πάγος. Το ρίχνετε αργά-αργά επάνω σε ένα μπολ με πάγο, κι αυτό μετατρέπεται σε πάγο μόλις ακουμπά τη στερεή μορφή του. Δεν είναι μαγεία, είναι φυσική –αλλά αυτό δε χρειάζεται να το μάθουν ακόμα τα πιτσιρίκια.

Βάλτε ένα δαχτυλίδι να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας



Ένα από τα πιο γνωστά ταχυδακτυλουργικά τρικ γίνεται στην πραγματικότητα πανεύκολα: Είναι, ουσιαστικά, μία οφθαλμαπάτη που δημιουργείται όταν αποκαλύπτετε λίγο-λίγο το λαστιχάκι που έχετε κρυμμένο σε ένα από τα δύο χέρια, κάνοντάς το να μοιάζει σαν το δαχτυλίδι να αλλάζει θέση, ενώ στην πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Κάντε ένα φακελάκι με κέτσαπ να «ανέβει» μέσα σε ένα μπουκάλι γεμάτο νερό…



«Μαγικό» που βασίζεται στο αξίωμα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παρατηρούν προσεκτικά τον ταχυδακτυλουργό και τις κινήσεις του, γιατί θέλουν να ξεγελαστούν. Όσο περισσότερη θεατρικότητα βάλετε στο ελεύθερο χέρι, που υποτίθεται κάνει το «ξόρκι», τόσο πιο απίθανο είναι οι θεατές σας να προσέξουν πως με το άλλο χέρι πιέζετε το μπουκάλι και το ελευθερώνετε προκειμένου να κάνετε το φακελάκι να κουνηθεί.

Περάστε ένα νόμισμα μέσα από το τραπέζι



Κι αυτό το ταχυδακτυλουργικό στηρίζεται στη θεατρικότητά σας, και στο γεγονός ότι οι θεατές θέλουν πάντα να ξεγελαστούν: Το νόμισμα βρίσκεται πάντα στο χέρι που είναι κάτω από το τραπέζι. Δείτε το βίντεο, που το εξηγεί σε αργή κίνηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v