Ποδηλατικός γύρος της Αθήνας αυτή την Κυριακή

Ραντεβού στο Σύνταγμα δίνουν το Σαββατοκύριακο οι αθηναίοι ποδηλάτες για μια μεγάλη γιορτή του πεταλιού που θα ολοκληρωθεί με τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας.
Ποδηλατικός γύρος της Αθήνας αυτή την Κυριακή
Δύο ημέρες γεμάτες ποδήλατο θα απολαύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Μαΐου οι κάτοικοι της Αθήνας. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος, θα στηθεί μια γιορτή που θα αποτελέσει ξεχωριστή εμπειρία για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Έκθεση ποδηλάτου και αξεσουάρ, bmx show, βόλτες στην πόλη, μαθήματα ποδηλάτου, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και για πρώτη φορά διεθνής αγώνας ποδηλασίας είναι μόνο μερικά από όσα θα συμβούν στο πλαίσιο του διημέρου.

Κορύφωση των εκδηλώσεων όμως θα είναι ο 24ος Γύρος της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη σε μία κλειστή διαδρομή μακριά από αυτοκίνητα.

Η εκκίνηση των διαδρομών 13 χλμ. και 3,5 χλμ θα δοθεί από την πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, στις 10:00 και 10:15 αντίστοιχα.

Τα σημεία εγγραφών του 24ου Γύρου της Αθήνας είναι:
-Από 3 έως σήμερα 5 Μαΐου σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα του Οργανισμού, από 09:00 έως 20:00.
-Το Σάββατο 6 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος από 10:00 – 20:00.
-Την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία του αγώνα στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 08:00 έως 09:30.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v