Τέλειες σελίδες για να ακολουθήσετε στο Facebook

Είναι το newsfeed σας βαρετό; Έχουμε δέκα σελίδες που αξίζει να ακολουθήσετε, αν βαρεθήκατε να βλέπετε φαγητά και ψαγμένα τσιτάτα.
Τέλειες σελίδες για να ακολουθήσετε στο Facebook
Μεγάλη ανακάλυψη το newsfeed του Facebook. Μια γρήγορη ματιά το πρωί με τον καφέ, και έχεις πληροφορηθεί την τρέχουσα επικαιρότητα, τις απόψεις των φίλων σου σχετικά με αυτήν, έχεις απολαύσει τα χθεσινοβραδινά τους φαγητά σε όλους τους το μεγαλείο κι έχεις στήσει κι ένα πολιτικό καυγαδάκι με αγνώστους. Αν νιώθετε κι εσείς ότι κάτι λείπει από την παραπάνω περιγραφή, μάλλον ήρθε η ώρα να προσθέσετε στο newsfeed σας μερικές φρέσκες, αστείες, ή απλά χαριτωμένες σελίδες που θα σας φτιάχνουν τη μέρα σε πείσμα της περιρέουσας κατήφειας –ή ανίας. Ιδού μερικές από αυτές.

The Happy Page: Τρισχαριτωμένα σκιτσάκια εξηγούν… τι είναι ευτυχία, με έναν ορισμό κάθε μέρα, και μας κάνουν να χαμογελάμε.

Ancient Memes και The Real Ancient Memes: Σπαρταριστό, ντελιριακό, ενίοτε κομματάκι κάφρικο χιούμορ, μέσα από διαλόγους που εκτυλίσσονται ανάμεσα σε πρωταγωνιστές γνωστών έργων τέχνης.

Social Μύδια: Οι λάτρεις των λογοπαιγνίων, και δη των οπτικών, θα ενθουσιαστούν με τα memes που ποστάρει καθημερινά ετούτη εδώ η σελίδα.

Μακαρένια: Η… παλιά κουλή TV που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές των 90s, η Χριστίνα Μαρκάτου, η Ντένη Μαρκωρά, η Σωσώ Παπαδήμα, η Κορίνα από τα Εγκλήματα και η Ασπασία από το Ντόλτσε Βίτα, επιστρέφουν στις οθόνες μας μέσα από σπαρταριστά gifάκια, ξεκαρδιστικά photo comments και φωτογραφίες βουτηγμένες στις τηλεοπτικές μας αναμνήσεις.

Μέτριοι: Για τις μέρες που αισθάνεστε μάλλον μέτριοι, αυτή εδώ η σελίδα είναι παρηγοριά στα δύσκολα –και είναι και πολύ αστεία, σε περίπτωση που δεν το υποψιαστήκατε.

Liz Climo: Μία από τους σκιτσογράφους των Simpsons ποστάρει στη σελίδα της στο Facebook γλυκύτατα σκίτσα από ένα παράλληλο σύμπαν που έχει δημιουργήσει, με ήρωες τα πιο cool ζωάκια που έχετε δει ποτέ

Talent House: Σούπερ ενδιαφέροντα έργα τέχνης, εικονογραφήσεις παραμυθιών, γκράφιτι, 3D animation, σκίτσα και καρτούν που υπογράφουν καλλιτέχνες ανά τον κόσμο ποστάρει αυτή η σελίδα σε καθημερινή βάση.

Nihilist Memes: Είστε ένας απαισιόδοξος μηδενιστής; Αυτή η σελίδα και το κατάμαυρο χιούμορ της υπόσχονται να σας φτιάξουν τη μέρα –ή θα το έκαναν, αν μπορούσαν τούτες οι μαύρες μέρες να φτιαχτούν.

Bored Panda: Φωτογραφίες. Ταξίδια. Χιούμορ. Τέχνη. Σκίτσα. Μεγάλες αλήθειες για τη ζωή. Το Bored Panda τα έχει όλα, και μας τα σερβίρει φρέσκα στο newsfeed του Facebook, κάθε μέρα.

The Three Mooges: Πολιτική (παγκόσμια και εγχώρια) και κενωνία άτιμη μπαίνουν στο στόχαστρο και καίγονται αλύπητα, σε σχόλια και φωτογραφίες που γίνονται αμέσως βάιραλ. Αυστηρώς ακατάλληλο για κατόχους απόψεων που κλίνουν προς τα δεξιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v