Κερδίστε επιτραπέζια για το καλοκαίρι από το Game Rules

Το in2life και το Game Rules σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε υπέροχα επιτραπέζια για παρεΐστικα βράδια στις διακοπές σας – και όχι μόνο.
Κερδίστε επιτραπέζια για το καλοκαίρι από το Game Rules

Έναν υπέροχο κόσμο παιχνιδιού έχουν βρει οι λάτρεις των επιτραπεζίων στο Περιστέρι. Στο φιλόξενο στέκι του Game Rules, πέρα από την μεγάλη ποικιλία τίτλων και τους ανθρώπους με μεράκι που γνωρίζουν τα πάντα για αυτούς, θα βρείτε και υπηρεσίες που δύσκολα θα απολαύσετε αλλού: Όχι μόνο να αγοράσετε παιχνίδια ή να παίξετε επί τόπου, αλλά και να τα νοικιάσετε έναντι χαμηλού αντιτίμου, για να τα δοκιμάσετε προτού τα αποκτήσετε.

Μπορείτε ωστόσο να αποκτήσετε και πέντε από τα πιο ενδιαφέροντα επιτραπέζια παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Πώς; Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του in2life, για να κερδίσετε έναν από τους παρακάτω τίτλους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού παρακάτω, τα στοιχεία σας και τον τίτλο του παιχνιδιού που σας ενδιαφέρει στο πεδίο «Σχόλια» (της Φόρμας, και όχι του Facebook)! Ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια και διαλέξτε μεταξύ των:

Circus Flohkati
Σε αυτό το ελαφρύ και διασκεδαστικό παιχνίδι, οι παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα σετ από κάρτες πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ένας παίκτης ξεκινάει τον γύρο του με κάποιες ανοιχτές κάρτες για να διαλέξει. Αν δεν του αρέσει καμία, μπορεί να τραβήξει άλλη αλλά αν η κάρτα ταιριάζει με μία από τις ανοιχτές, τότε ο παίκτης χάνει την σειρά του. Μπορεί να συνεχίσει να τραβάει κάρτες μέχρι να βρει κάποια που να του αρέσει ή μέχρι να αναγκαστεί να σταματήσει επειδή έχασε την σειρά του. Επίσης στην διάρκεια του γύρου του μπορεί να συνδυάσει τρεις κάρτες της ίδιας αξίας και να τις κατεβάσει μπροστά του. Αυτό θα του δώσει 10 πόντους στο τέλος του παιχνιδιού και επιπλέον η υψηλότερη σε αξία κάρτα από κάθε σετ στο χέρι του θα συμβάλει στην τελική βαθμολογία.
Για 3-5 παίκτες, ηλικίες 6+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 15’
Τιμή: 16,90€

Dingo's Dream
Ο Dingo και οι φίλοι του έχουν χαθεί στο Walkabout. Επισκεφθείτε τα όνειρά τους για να τους οδηγήσετε πίσω στο σπίτι. Το Dingo's Dreams είναι ένα ευχάριστο και έξυπνο οικογενειακό παιχνίδι για 2-4 παίκτες. Κάθε παίκτης ανταγωνίζεται για να είναι ο πρώτος που θα καθοδηγήσει το ζώο του με επιτυχία μέσα από τον κόσμο των ονείρων.
Για 2-4 παίκτες, ηλικίες 8+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 20-60’
Τιμή: 19,90€

 

Trambahn
Βρισκόμαστε στο Μόναχο, τέλη του 19ου αιώνα, και το πετυχημένο πλέον τραμ χρειάζεται επέκταση. Εσείς και ο αντίπαλός σας, ανταγωνίζεστε για το ποιος θα κατασκευάσει τις περισσότερες γραμμές και στάσεις αλλά, το πιο σημαντικό, ποιου παίκτη τις διαδρομές θα προτιμήσουν οι επιβάτες. Οι κάρτες μοιάζουν με καρτ-ποστάλ που έχουν εικονογραφημένα αυτοκίνητα στους δρόμους του Μόναχο και ιστορικά σημεία της πόλης.
Για 2 παίκτες, ηλικίες 8+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 30-45’
Τιμή: 18€

Codenames (Ελληνική έκδοση) 
Δύο αντίπαλοι αρχι-κατάσκοποι γνωρίζουν την ταυτότητα 25 πρακτόρων, ενώ οι υπόλοιποι τους γνωρίζουν μόνο με τα κωδικά τους ονόματα. Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για το ποια θα καταφέρει να έρθει σε επαφή πρώτη με όλους της τους πράκτορες, μέσα από μονολεκτικά στοιχεία που οδηγούν σε φράσεις στον πίνακα. Όλοι, ωστόσο, πρέπει να αποφύγουν τον δολοφόνο.
Για 2-8 παίκτες, ηλικίες 10+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 15’
Τιμή: 14,90€

Clown Standoff
Το σόου του τσίρκου τα πήγε πραγματικά πολύ κακά και τώρα οι κλόουν κατηγορούν ο ένας τον άλλον… πετώντας πίτες! Ο κώδικας των κλόουν υπαγορεύει ότι όποιος παραμείνει καθαρότερος για περισσότερο κερδίζει τον καβγά! Ο τελευταίος κλόουν που θα μείνει όρθιος είναι ο νικητής.
Για 2-6 παίκτες, ηλικίες 8+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 10’
Τιμή: 7,50€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v