Water Sports: Τα καλύτερα στην Αττική

Σκίζουμε τα κύματα, χοροπηδάμε σε tubes και κάνουμε... μπανάνα σε top οργανωμένες παραλίες της Αττικής.
Water Sports: Τα καλύτερα στην Αττική

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Καλές οι ρακέτες, ωραία η ηλιοθεραπεία και τα μοχίτο στην ξαπλώστρα, καλό και το πλάτσα πλούτσα στα ρηχά, όμως η εκδρομή στην παραλία μπορεί να προσφέρει και ένα σωρό ακόμα συγκινήσεις θαλάσσιου περιεχομένου.

Όπως κάποιο από τα δεκάδες water sports που πλέον απλόχερα προσφέρουν οι οργανωμένες παραλίες εντός Αττικής. Από windsurf και kitesurf μέχρι μπανάνα, κουλούρες και jet ski ιδού ορισμένοι κορυφαίοι προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να σκίσετε και να δαμάσετε τα κύματα.

Varkiza Resort

Αναμφίβολα ο πιο… «γεμάτος» από πλευράς παροχής υπηρεσιών παραθαλάσσιος χώρος στην Αττική, το Yabanaki διατηρεί απαράλλαχτη την water fun διασκέδαση κάθε χρόνο. Εδώ θα δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ, μπανάνα, κουλούρα, θαλάσσιο σκι, windsurf και SUP (σανίδα στην οποία κάθεστε όρθιοι και κινείστε με τη βοήθεια ενός κουπιού). Σημειώστε ότι το Yabanaki διαθέτει και παιδότοπο, κάνοντάς τον έναν ιδανικό all day προορισμό για οικογένειες με πιτσιρίκια. Περισσότερα εδώ.

Παραλία Αστέρα

Ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το Astir Palace Βουλιαγμένης, μας περιμένει στην άρτια οργανωμένη παραλία του για μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Περπατήστε στο βόρειο άκρο της παραλίας και συναντήστε την ομάδα του ski school για σπορ και μαθήματα θαλάσσιου ski. Παράλληλα, μπορείτε να διασκεδάσετε με δραστηριότητες όπως wake boarding, parachute, fly fish, ringos dingos, crazy squab, jet ski, wind surf, laser sailing boat και speed boating. Περισσότερα εδώ

Παραλία Αγίου Νικολάου

Στην οικογενειακή παραλία της Αρτέμιδας, η ομάδα του Athens Watersports σας καλεί να δαμάσετε τα κύματα και να κάνετε μαθήματα σε μια πλειάδα water sports: Windsurfing, Kiteboarding, SUP, SUP-Yoga, kayak κ.α. Η σχολή διαθέτει και ειδικά τμήματα για τους μικρούς λουόμενους. Περισσότερα εδώ. 

Παραλία Λούτσας

Οι έντονοι άνεμοι που πνέουν εδώ  την καθιστούν ιδανική για surf, windsurf, SUP και Kite Surf, ενώ στην παραλία της δραστηριοποιούνται σχολές οι οποίες αναλαμβάνουν να σας μάθουν τα βασικά για τις μάχες σας με τα κύματα. Στο Surf Club Nissakia θα μάθετε windsurf, kite Surf και SUP, ενώ λίγο πιο κάτω στην παραλία, κοντά στο λιμάνι της Λούτσας θα βρείτε το Surf Club Albatross, το οποίο επίσης προσφέρει μαθήματα για windsurf. 

Καράβι

Μπορεί η οργανωμένη παραλία μπροστά από το Καράβι του Σχοινιά να μην είναι η ιδανικότερη για μπάνιο λόγω… υπερβολικής πολυκοσμίας, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως τα 30 στρέμματα που καταλαμβάνει προσφέρονται για (παρα)θαλάσσια σπορ για κάθε γούστο. Στο Καράβι θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο windsurf, στο wakeboard, στο SUP και στο θαλάσσιο σκι ενώ η αμμουδιά διαθέτει άνετα γήπεδα για τους λάτρεις του beach volley. Περισσότερα εδώ

Μωραΐτης

Λίγα μέτρα πιο πέρα, η έτερη μεγάλη οργανωμένη παραλία του Σχοινιά προσφέρει απλόχερα σπορ και… θέαμα στον λαό, με μαθήματα wakeboard, windsurf, water-ski και SUP. Παράλληλα μεριμνεί και για όσους θέλουν απλά να νοιώσουν την αδρεναλίνη στη θάλασσα χωρίς… μαθήματα, προσφέροντας βόλτες στα κύματα με φουσκωτά (tubes, calamaris, πλεούμενοι καναπέδες και άλλα). Περισσότερα εδώ.

Athens Grand Beach

Πλωτό beach bar, μεγάλη πισίνα και πληθώρα θαλάσσιων σπορ προσφέρει η καθαρή παραλία του ξενοδοχείου στο Λαγονήσι για κάθε ενδιαφερόμενο. Η γκάμα εδώ είναι τεράστια: ski, wakeboard, windsurf, μπανάνες, rings, jet ski και διπλές σαμπρέλες εγγυώνται ασταμάτητη ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v