ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Μάθε να φτιάχνεις σφραγίδες… τσακ μπαμ!

Γνωρίστε από κοντά την τέχνη της σφραγίδας μέσα από το νέο και ταχύρρυθμο σεμινάριο της Λένας Δανιηλίδη.

Μάθε να φτιάχνεις σφραγίδες… τσακ μπαμ!

Η σφραγίδα έχει τη δική της χάρη. Ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη, δίνει και διαφορετική ματιέρα. Μας δίνει στάμπες για πάντα και μάλιστα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μελάνι, μπορούμε να σφραγίσουμε πάνω σε οτιδήποτε: χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, ξύλο, γυαλί, πλαστικό, στο σκύλο μας, στη γάτα μας, στον…. ελεγκτή στο λεωφορείο και ούτω καθ’ εξής.

Με μια σφραγίδα μπορούμε να δημιουργήσουμε άνα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, να βάλουμε σε αυτό περισσότερα από ένα χρώματα και αυτά να μην πέφτουν ακριβώς στη θέση τους όταν τυπώνουμε. Και αυτό να μας αρέσει κι από πάνω!

Μπορεί κανείς να τη φτιάξει με τα πιο φθηνά υλικά και παρ’όλ’ αυτά το αποτέλεσμα να είναι έως και εκθαμβωτικό. Για να μη μιλήσουμε, δε, για τις θεραπευτικές ιδιότητες της σφραγίδας, που όταν τη χαράσσεις αναγκαστικά συγκεντρώνεσαι (γιατί αν χαράξεις σε σημείο που δεν πρέπει την πάτησες) και βγάζεις και τα νεύρα σου σ’ αυτή όταν τη σκάβεις και δεν ταλαιπωρείς μετά και τους γύρω σου.

Για ώρες θα μπορούσε κανείς να μιλάει για τη σφραγίδα, Χάριν συντομίας όμως, αν πιστεύεις ότι το θέμα μπορεί να σε αφορά, ιδού οι λεπτομέρειες για το επόμενο εργαστήριο:

Δύο τρίωρες συναντήσεις, Παρασκευή 27/5, 18:30 - 21:30 και Σάββατο 28/5, 11:30 - 14:30

Oι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως φροντίστε να κλείσετε την δική σας άμεσα. 

Στο εργαστήριο θα μάθετε τον τρόπο να φτιάχνετε τις δικές σας σφραγίδες, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κάθε φορά υλικό, για να πετύχετε τις ωραιότερες στάμπες. Θα χρησιμοποιήσετε μελάνια για χαρτί αλλά και για ύφασμα.

Και πολλά ακόμα ωραία πραγματάκια.

Κόστος: 65€

Για να κρατήσετε μία θέση, επικοινώνησε στo [email protected] ή στο 697 3790449.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v