ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Βόλτα με αερόστατο πάνω από την Πελοπόννησο!

Η Καλαμάτα γίνεται.... Καππαδοκία και θα αποτελέσει βάση για πτήσεις αερόστατων ανοικτές στο ευρύ κοινό, από τις 15 Μαΐου.

Βόλτα με αερόστατο πάνω από την Πελοπόννησο!

Θέλατε να δείτε πως μοιάζει ο Μεσσηνιακός κόλπος από (πολύ) ψηλά; Από τα μέσα Μαΐου θα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, μιας και ο δήμος Καλαμάτας έδωσε το πράσινο φως στην εταιρεία Olympic Ballon για εγκατάσταση βάσης αερόστατων και προγραμματισμό πτήσεων με αυτά.

Όπως διαβάζουμε στο Kalamatain.gr, στις 15 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση με αερόστατο πάνω από τη Μεσσηνία από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016. Η πίστα απογείωσης / προσγείωσης στην Καλαμάτα θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στη Δυτική Παραλία.

Ο δήμαρχος της πόλης χαρακτήρισε τις πτήσεις «κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον» για επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής, ενώ πρόσθεσε ότι «για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v