Ρεκόρ Γκίνες για εντυπωσιακό "γύρο του θανάτου"!

Δείτε τον άνθρωπο που έσπασε όλα τα ρεκόρ και πραγματοποίησε τον πιο θεαματικό «γύρο του θανάτου», παίρνοντας μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες.
Ρεκόρ Γκίνες για εντυπωσιακό γύρο του θανάτου!
Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση πραγματοποιήσε ο Guy Martin το παράτολμο εγχείρημά του: Το βράδυ της Δευτέρας, ο βρετανός μηχανικός και λάτρης της αδρεναλίνης βρέθηκε σε μια ειδικά σχεδιασμένη πίστα στο Grimsby της Αγγλίας, όπου παρουσία των τηλεοπτικών καμερών επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα στον γύρο του θανάτου.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στα 60 μίλια την ώρα. Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Martin κατάφερε να το ξεπεράσει φτάνοντας τα 70,33 μίλια την ώρα, δεχόμενος δυνάμεις επιτάχυνσης ως και 5,4G. Ωστόσο, ο παράτολμος Βρετανός επιχείρησε και δεύτερη κούρσα στους τοίχους της πίστας, φτάνοντας αυτή τη φορά την ταχύτητα των 78,15 μιλίων την ώρα (περίπου 126 χιλιόμετρα την ώρα) και 6,69G αντίστοιχα (ήτοι δέχτηκε 6,6 φορές το βάρος του σώματός του).

Ο Martin θέλησε να επιχειρήσει και τρίτη κούρσα αλλά μετά από συμβουλές ειδικών το απέφυγε. Κατάφερε, ωστόσο, να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο γρήγορος «γύρος του θανάτου» που έγινε ποτέ.

Δείτε τον στο παρακάτω video:


Πηγή: Grimsby Telegraph
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v