Μεγάλο ανταλλακτικό παζάρι στην Αγία Ειρήνη

Την Κυριακή η πλατεία Αγίας Ειρήνης μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο ανταλλακτικό παζάρι για βιβλία, CD και ταινίες, χάρη σε πρωτοβουλία των atenistas.
Μεγάλο ανταλλακτικό παζάρι στην Αγία Ειρήνη
Πέντε μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι atenistas μας εξασφαλίζουν τα δωράκια μας, σε ένα μεγάλο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων, CD και DVD που θα στηθεί για τέσσερις ώρες, από τις 12.00 ως τις 16.00, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, αδειάζουμε τις βιβλιοθήκες μας, φέρνουμε σε καλή κατάσταση βιβλία, cds και dvd ή και άλλα αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε ή θέλουμε να δωρίσουμε, τα αφήνουμε στους πάγκους και παίρνουμε άλλα, ελεύθερα.

Παράλληλα, καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη κάρτα –μια δραστηριότητα ιδανική για τους μικρούς Αθηναίους που θα μας συνοδεύσουν.

Και οι κατσαρόλες θα ετοιμάζουν ζεστό αρωματισμένο χριστουγεννιάτικο κρασί για όλους. Θα υπάρχουν και κεράσματα, τα οποία όποιος θέλει μπορεί να… ενισχύσει, φέρνοντας γλυκά για να φιλέψει κι άλλους Αθηναίους.

Τέλος, οι πρώτοι διακόσιοι που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή βιβλίων μπαίνουν σε κλήρωση για δωράκια.

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην καρδιά της πόλης!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v