10 κανάλια στο Youtube που πρέπει να ακολουθήσετε

Αστεία, ενδιαφέροντα, κάφρικα, χρηστικά και απολαυστικά, αυτά είναι τα κανάλια του Youtube που αξίζει να κάνετε subscribe για να σας φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση.
10 κανάλια στο Youtube που πρέπει να ακολουθήσετε
Χρηστικά tutorials, αστείοι μονόλογοι, κάφρικες φάρσες, επιστημονικές αλήθειες και ξεκαρδιστικές οπτικοποιήσεις καθημερινών θεμάτων. Απ’ όλα έχει ο μπαξές του Youtube, κι εμείς εντοπίζουμε δέκα ενδιαφέροντα κανάλια που ανανεώνονται τακτικά, με σπαρταριστό υλικό που θα σας φτιάξει τη μέρα.

The Kloons

Οι Kloons είναι μια ιδιότυπη τριάδα ανδρών, ο Μιτς, ο Γκρεγκ και ο Νικ Καζούρα, οι οποίοι δημιουργούν αστεία, ελαφρώς σουρεαλιστικά – και αρκετές φορές κάφρικα - σκετς, μερικά από τα οποία έγιναν viral παγκοσμίως. Παραπάνω, θα δείτε το video τους με ένα ζευγάρι που παντρεύεται και ανταλλάσσει τους όρκους, όπως αυτοί πραγματικά και ειλικρινά θα έπρεπε να είναι. 

Paul Gale Comedy

O Paul Gale δημιουργεί έξυπνα και αστεία βιντεάκια επί… παντός επιστητού. Πρόσφατα έγινε γνωστός για το video του όπου εξηγεί γιατί πάντα οι barristas των Starbucks γράφουν λάθος τα ονόματα των πελατών πάνω στα ποτήρια, αλλά εξίσου απολαυστικά είναι και τα videos για τις σχέσεις των δύο φύλων, όπως το παραπάνω, για τους λόγους που μπορεί να πάει στραβά μια σχέση, για τους τύπους γυναικών που μπορεί να συναντήσεις στο Tinder και για την αλήθεια σχετικά με τα πρώτα ραντεβού – δείτε περισσότερα εδώ

Beth in Show

Η vlogger Beth ειδικεύεται στις μιμήσεις και τις μεταμορφώσεις διάσημων χαρακτήρων και διασημοτήτων, και αυτό κάνει σε κάθε εβδομαδιαίο video της. Δική μας αγαπημένη στιγμή, ο μονόλογός της ως Claire Danes στο Homeland, η οποία κλαίει για τα πάντα, όπως για παράδειγμα για το μακιγιάζ της. Στο κανάλι της, θα βρείτε επίσης video στα οποία υποδύεται την Καλίσι, την Τίλντα Σουίντον κ.α.

Sci-Show Space

Σας γοητεύει το διάστημα και οι επιστημονικές αναζητήσεις; Τότε σε αυτό το κανάλι θα βρείτε σύντομα videos με κάθε λογής απάντηση σε ερωτήματα όπως «υπάρχει τρύπα στο διάστημα;», «τι είδε η τάδε αποστολή στον τάδε πλανήτη;», «ποιο είναι το πιο γρήγορο αντικείμενο που έφτιαξε ο άνθρωπος» και «γιατί τα διαστημόπλοια δεν έχουν τεχνητή βαρύτητα;». 

CGP Grey

Κάθε μήνα κι ένα νέο ενδιαφέρον βιντεάκι ανεβαίνει από τα μυαλά πίσω από το CGP Grey, με συνοπτικές απαντήσεις και ωραίες οπτικοποιήσεις σε ερωτήματα που δεν… ξέρατε ότι σας απασχολούσαν. Όπως για παράδειγμα, πόσες ακριβώς χώρες υπάρχουν στον κόσμο, τι δεν ξέρατε για το Δαχτυλίδι του Lord of the Rings, πώς φτιάχνεται ένα οικογενειακό «δέντρο» κ.α.

Jojo και Zay Zay

Αυτοί είναι πιθανότατα οι νεότεροι κωμικοί του Youtube: Οι Jojo και Zay Zay, 6 και 4 ετών αντίστοιχα, υπό την επίβλεψη του μπαμπά τους, ανεβάζουν αστεία videos με θέματα όπως «λόγοι για να πας στο σχολείο», «διαφορές μεταξύ μαμάς και μπαμπά» και «πράγματα που λένε οι γονείς». Μάλιστα, ο καθένας τους έχει διαφορετικό κανάλι – δείτε εδώ τα videos του Jojo και εδώ του Zay Zay. 

Buzzfeed Video

Η «αυτοκρατορία» του Buzzfeed με τις υπέροχες λίστες και τα ξεκαρδιστικά memes μεταφέρθηκε και στο Youtube, με έξυπνα ή και χρηστικά videos, από κοινωνικά πειράματα, πειραματισμούς της συντακτικής ομάδας και συμβουλές σχέσεων μέχρι tutorials για να φτιάξετε εύκολα σάντουιτς, γλυκά και άλλες συνταγές σε ένα λεπτό.

CollegeHumor

Το αντίπαλον δέος του Buzzfeed λέγεται College Humor και διαθέτει ένα YT Channel γεμάτο αστείες οπτικοποιήσεις θεμάτων, όπως «τι κάνουμε για να αποφύγουμε τους πρώην», «τι θα γινόταν αν οι φόβοι σου γίνονταν πραγματικότηα», «πώς θα ήταν αν οι πραγματικοί μας διάλογοι ήταν σαν αυτούς στο Facebook», «πώς θα ήταν το Google αν ήταν άνθρωπος» κ.α. Δείτε τα όλα εδώ. 


Screen Junkies

Έχετε βαρεθεί τα τρέιλερ των πολυαναμενόμενων ταινιών που τις παρουσιάζουν σαν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά βλέπουμε τελικά στη μεγάλη οθόνη; Στο κανάλι των Screen Junkies θα βγάλετε το άχτι σας, χάρη στα σπαρταριστά “honest trailers”, ήτοι τα τρέιλερ γνωστών ταινιών, όπως θα ήταν αν η κινηματογραφική βιομηχανία… ήταν ειλικρινής. 

Cinema Sins

Περισσότερο ειλικρινές σινεμά, σε άλλο ένα κανάλι που ασχολείται με τις παθογένειες του Χόλιγουντ: Εδώ θα βρείτε σε video όλα τα λάθη που έγιναν σε γυρίσματα ταινιών, τις ανακρίβειες, τα σκηνοθετικά παραπτώματα και τις ασυνέχειες σε αγαπημένα κλασικά ή καινούρια έργα της έβδομης τέχνης. Θα βρείτε επίσης video με tutorials όπως «πώς να κάνετε ταινία του Ταραντίνο σε λίγα απλά βήματα». 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v