Οκτώ δωρεάν online παιχνίδια για να παίξετε τώρα

Είναι δωρεάν, είναι εθιστικά είναι και online για να τα παίξετε με φίλους (ή εχθρούς). Ιδού οκτώ «φρέσκες» κυκλοφορίες που θα σας κολλήσουν στην οθόνη.
Οκτώ δωρεάν online παιχνίδια για να παίξετε τώρα
Παλιμπαιδισμό πείτε το. Καμμενιά πείτε το. Εθισμό πείτε το. Ναι, είναι όλα αυτά. Όμως το gaming είναι μια υπόθεση βαθιά… προσωπική για τον καθένα, ενώ προσφέρει από λίγες έως πολλές ώρες διασκέδασης σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ανάλογα τι παιχνίδια θα αποφασίσεις να παίξεις.

Εμείς βρήκαμε οκτώ τέτοια παιχνίδια για υπολογιστή, τα οποία και δωρεάν είναι, και άκρως εθιστικά είναι και online παίζονται για ανελέητες player vs. player μάχες. Αντίο καλοκαίρι. Αντίο ζωή. 

Planetside 2
Απίστευτα γραφικά για online παιχνίδι, άφθονες ώρες πυροβολισμών σε ένα συνεργατικό shoot em up το οποίο σας φέρνει αντιμέτωπους με ορδές εχθρών και δεκάδες όπλα – το ένα καλύτερο από το άλλο για να τους εξολοθρεύσετε. 

Dota 2
Το όνομα σας θυμίζει κάτι; Ναι, είναι εκείνο το παιχνίδι που λιώσαμε στα Internet καφέ και πλέον μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε από το σπίτι μας. Επικές μάχες με χαρακτήρες που «σκάνε» ξόρκια και πάσης φύσεως εντυπωσιακές επιθέσεις μέσα από δεκάδες χάρτες βασισμένους στη μυθολογία του Warcraft. 

Tribes: Ascend 
Σας αρέσουν τα jetpacks; Αυτά τα μηχανήματα που φοράνε οι ήρωες σαν τσάντες και τους κάνουν… ιπτάμενους; Σας αρέσει και το πιστολίδι; Ε, βρήκατε το νέο σας κόλλημα. Το Tribes είναι το πρώτο online παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιείτε συνέχεια το συγκεκριμένο gadget για να συμμετέχετε σε σπινταριστές μάχες σε τεράστιους χάρτες με εντυπωσιακά όπλα. 

Path of Exile 
Παιχνίδι ρόλων τρίτου προσώπου – τύπου Diablo- το Path of Exile διαφέρει από τα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια της σειράς. Κατ΄αρχήν, επιτρέπει συνομιλίες μέσω Skype. Δεύτερον δε στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στο multiplayer, αλλά σας αφήνει αρκετό χρόνο να εξελίξετε τον χαρακτήρα σας. Τρίτον, δεν τελειώνει ποτέ.

League of Legends
Οι δημιουργοί της Dota βρίσκονται πίσω από αυτό το διαμάντι, το οποίο σας βάζει να επιλέξετε έναν χαρακτήρα και να ξεχυθείτε σε αχανείς χάρτες μαζεύοντας αντικείμενα, αυξάνοντας τις δυνάμεις και εμπλουτίζοντας τις ικανότητές σας στη μάχη. Σε αυτήν σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσουν και οι άλλοι παίκτες, μιας και το παιχνίδι μπορεί να γίνει και συνεργατικό. 
 
Star Wars: The Old Republic
Το 2015 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της «Δύναμης» με την πρεμιέρα του νέου Star Wars να πλησιάζει. Εντωμεταξύ, μπείτε για λίγο στο πετσί ενός Sith ή ενός Jedi και να ζήσετε το δικό σας saga.  

Super Crate Box
Χαζό όνομα; Ίσως. Όμως το περιεχόμενο του εν λόγω παιχνιδιού μας αποζημιώνει. Πόσο μπορείτε να αντέξετε ενάντια σε ορδές τεράτων; Εξαρτάται από τα όπλα σας, αλλά και από το πόσα crates θα μαζέψετε – άρα πόντους, άρα περισσότερα όπλα, άρα περισσότερη διασκέδαση. Απλά πράγματα. 

The Battle for Wesnoth
Σας έλειψε η εποχή των oldschool strategy games; Πλέον δεν έχετε δικαιολογία να κλαψουρίζετε, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού έσπασε ταμεία σε smartphone κυκλοφορεί πλέον και για υπολογιστές. Ανήκει στην κατηγορία των turn-based strategy (δηλαδή οι αντίπαλοι παίκτες δεν παίζουν ταυτόχρονα, αλλά περιμένουν πρώτα να τελειώσει την κίνησή του ο αντίπαλος) και σας προκαλεί να φτιάξετε έναν πανίσχυρο στρατό ελέγχοντας χωριά και νικώντας αντιπάλους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v