Παίξτε Pacman στους δρόμους της Αθήνας

Το Google Maps κάνει τους δρόμους της Αθήνας πίστα του Pacman και σας προκαλεί να ξεφύγετε από τα φαντασματάκια στα στενά της Πλάκας. Πιο δύσκολο απ’ ό,τι ακούγεται!
Παίξτε Pacman στους δρόμους της Αθήνας
Αναρωτηθήκατε πότε πώς θα ήταν αν, αντί για παράλληλες ευθείες, είχατε να οδηγήσετε τον Pacman στα δαιδαλώδη δρομάκια της Πλάκας, με τα φαντάσματα στο κατόπι του;

Η Google το σκέφτηκε, και έβαλε τον Pacman να… τρέχει στους δρόμους του Google Maps, για να μας προκαλέσει να φάμε τις τελίτσες και τα κερασάκια σε πολύ πιο δύσκολα «τερέν» από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Για να παίξετε, κάνετε απλώς κλικ εδώ ή στο εικονίδιο του Pacman κάτω δεξιά στην οθόνη του Google Maps, και χρησιμοποιείτε τα βέλη του πληκτρολογίου σας για να κατευθύνετε το κίτρινο πλασματάκι.

Αν φτάσετε σε μια περιοχή σαν τους Αέρηδες, θα λάβετε μήνυμα ότι «φαίνεται πως ο Pacman δεν μπορεί να τρέξει εδώ, δεν υπάρχουν αρκετοί δρόμοι». Μην πτοηθείτε, όμως: Μετακινήστε λίγο τον χάρτη προς το Σύνταγμα ή τους Αμπελόκηπους, και συνεχίστε από εκεί που είχατε μείνει.

Βέβαια, μπορείτε να παίξετε σε οποιονδήποτε χάρτη οποιασδήποτε πόλης ή περιοχής του κόσμου διαλέξτε –από τη Νέα Υόρκη ως το χωριό σας, αν έχει αρκετούς δρόμους.

Καλή διασκέδαση!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v