Mysteries: Κερνάμε… παιχνίδι σε δωμάτια μυστηρίου

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και του Mysteries, και κερδίστε μία ώρα ζωντανού παιχνιδιού για εσάς και την παρέα σας.
Mysteries: Κερνάμε… παιχνίδι σε δωμάτια μυστηρίου
Η τελευταία άφιξη στα αθηναϊκά δωμάτια μυστηρίου και απόδρασης, που κάνουν θραύση τελευταία ανά τον κόσμο, λέγεται Mysteries και σας καλεί να εξιχνιάσετε δύσκολες υποθέσεις, μαζί με την παρέα σας. Δεν είναι, όμως, εύκολο να είναι κανείς Σέρλοκ.

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο ειδικά σκηνογραφημένο δωμάτιο, έχετε στη διάθεσή σας ακριβώς μία ώρα για να ανακαλύψετε κρυμμένα στοιχεία, να τα συνδυάσετε, να λύσετε τους γρίφους, να ανακαλύψετε κρυφά δωμάτια και να επιστρέψετε έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας, έχοντας ξετυλίξει ολόκληρη την ιστορία.

Όπως μας αναφέρει ο δημιουργός του, λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν στο πλαίσιο της μίας ώρας, ειδικά εάν έχουν επιλέξει το Δύσκολο επίπεδο. Συνήθως το 35-40% των παικτών καταφέρνει να επιστρέψει από τα δωμάτια μυστηρίου μέσα σε μία ώρα.

Ποια είναι η διαφορά του Mysteries από τα υπόλοιπα δωμάτια απόδρασης και μυστηρίου; «Θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι με πιο πολλά στοιχεία, να μην είναι σκοπός της ομάδας απλά να αποδράσει από το δωμάτιο» μας απαντά ο δημιουργός του Mysteries. «Έτσι, χωρίς να στηριχτούμε σε εταιρίες του εξωτερικού για τις ιστορίες ή τα θεματικά δωμάτια, δημιουργήσαμε τον πρώτο 100% ελληνικό χώρο ψυχαγωγίας στο είδος του, δίνοντας περισσότερο βάρος στην ιστορία που θα ζήσει η ομάδα. Όταν φύγει από τον χώρο μας η ομάδα, θέλουμε να της μείνει κάτι περισσότερο από την απλή διασκέδαση και να πάρει και μια μικρή ιστορία μαζί της.

»Αυτό το υλοποιήσαμε δίνοντας έκταση στο σενάριο και εναλλακτικά τέλη, προσφέροντας στην ομάδα την επιλογή να αποφασίσει μέσα στην ιστορία ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει. Αυτό της αρχικής της αποστολής ή της ηθικής; Θα έχει τον χρόνο να αποφασίσει;». 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v