Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη: Το internet βλέπει σήριαλ

Ο σκηνοθέτης της νέας ανατρεπτικής διαδικτυακής σειράς που γοητεύει το ελληνικό internet εξηγεί… πώς γίνεται τη μάνα σου να τη λένε Γιάννη.
Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη: Το internet βλέπει σήριαλ
Η νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη» είναι η καινούρια διαδικτυακή πρόταση που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τις ελληνικές web σειρές. Η σειρά, γραμμένη με χιούμορ και σουρεαλιστική διάθεση, προβάλλεται ήδη από το Νοέμβριο σε επτάλεπτα επεισόδια μέσα από τη δική της ιστοσελίδα.

Στη σειρά παρακολουθούμε την ιστορία τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι ξαφνικά ανακαλύπτουν πως η επί χρόνια νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται... Γιάννης! Στην προσπάθειά τους να την βρουν, τα ευτράπελα ξεκινούν, η κατάσταση περιπλέκεται και καλά κρυμμένα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Το στοιχείο που κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά ξεχωριστή είναι ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας ομάδας νέων επαγγελματιών, με εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, οι οποίοι δούλεψαν με όπλα τους την ισχυρή θέληση και το μεράκι, χωρίς τη στήριξη κάποιας εταιρείας παραγωγής.

«Το internet είναι ένα προσβάσιμο μέσο για να δείξουμε την δουλειά μας, χωρίς να στηριχτούμε σε μια εταιρία παραγωγής» λέει ο Κωνσταντίνος Θάνος, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, όταν τον ρωτάμε πώς προέκυψε η ιδέα για μια διαδικτυακή σειρά. «Αυτό ήταν και ζητούμενο, να στηριχτούμε στα πόδια μας και να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και το μεράκι μας για δουλειά, μιας και στην Ελλάδα όσο περνάει ο καιρός όλα διαλύονται. Και αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας».

Μιλώντας μας για την υπόθεση, ο κ. Θάνος εξηγεί ότι «έχει να κάνει με τέσσερις νέους που ξαφνικά ο κόσμος τους διαλύεται όταν ανακαλύπτουν ότι η νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται Γιάννης. Η αρρωστοφοβική Σόφη, ο φιλόδοξος σεξομανής δικηγόρος Αλέξης, ο ατάλαντος τραγουδιστής Ντίνος και η τελειομανής αρραβωνιαστικιά του Ναταλία πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους και να μπλεχτούν σε ένα κυνήγι μυστηρίου, όπου το ζητούμενο είναι αν όντως το κάνουν όλο αυτό για να βρουν τη χαμένη μητέρα τους ή το κάνουν για να ανακαλύψουν την πηγή για τον προβληματικό χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει».

Οι ηθοποιοί Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτης Καρμάτης και Αποστόλης Ψαρρός υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς και πλαισιώνονται από μια ομάδα γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μαρία Αντουλινάκη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μάρω Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ζερβός. Σε guest εμφανίσεις θα δούμε επίσης την Εμμανουέλα Αλεξίου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Μαυρίδη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v